pondělí 19. září 2016

Domovní vodoměry

Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků na velikosti průtoků, montážní. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Domovní vodoměry pro studenou a teplou vodu. Jsme přímým distributorem od výrobce.


Do online systému poté lze připojit i další měřidla jsko jsou elektroměry, plynoměry, měřiče tepla a další snímače, které jsou vybaveny výstupním.

Určujícím parametrem je zde hlavně průtok. V některých případech je možné vodoměry osazovat několika typy systémových modulů, které umožňují kromě. Vykazují vysoký dynamický rozsah, dle typu je možné aplikovat je do vodorovné i do svislé montáže, bez nutnosti uklidňujících délek na vstupu a výstupu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.

Firma Vodoměry Praha, s. Sensus Česká republika. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále. Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon.


Jsou odolné vůči korozi s voděodolným číselníkem. V bytových domech se nejvíce používají vícevtokové vodoměry jako patní měřidla, která svým rozsahem průtoku pokrývají odběr vody ve většině bytových domů. Výhodou těchto vodoměrů je, že mají vysokou přesnost měření, ale v ideálních podmínkách. Na provozní podmínky těchto vodoměrů má vliv právě kvalita. Průmyslové vodoměry Průmyslové jednovtokové vodoměry pro studenou vodu.


Mokroběžné domovní vodoměry jsou nejpřesnější cenově dostupnou variantou používaných vodoměrů s klasickým číselníkem. Vodoměry mají výbornou životnost i vynikající metrologické vlastnosti při svislé i vodorovné montáži. Vodoměry jsou zcela antimagnetické s úpravou antivandal, splňují.


Jsou koncipovány jak pro horizontální, tak vertikální rozvody při stoupajícím a klesajícím proudění. Lze je dodat ve variantě WS pro. V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních průtokoměrů různých typů a značek.


Naše společnost též provádí kompletní řešení dálkových odečtů, poradenskou činnost včetně služeb v oboru měření kapalin a školení osob či organizací na montáže měřidel.

Zpracujeme Vám nabídku dodání vodoměrů a měřičů tepla Bmeters a zpětné klapky v akci. Měřiče tepla Bmeters a příslušenství. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem. Prodáváme i domovní vodoměry.


Spolu s vynikajícími metrologickými parametry garantují vodoměry Itron Czech Republic dokonalou čitelnost, provozní spolehlivost a připravenost pro externí komunikaci jako standard. Vodoměry se vyznačují vynikající měřící charakteristikou s možností montáže ve svislé i vodorovné poloze. Tím umožňujeme jejich široké užití.


Newsletter Zadejte svůj e-mail a my vás budeme informovat o novinkách a výhodných akcích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky