úterý 13. září 2016

Ria tampony

Ria Slip Premium Slipové vložky určené na začátek či konec menstruace a pro dny mimo menstruaci. S vůní a jemně hedvábným povrchem tě nic nerozhodí, ať jsi doma nebo venku. Jak tampony Ria fungují.


Nový hedvábně jemný povrch zajišťuje pohodlí a díky drážkám na povrchu jsou tampóny Ria mimořádně savé a spolehlivé. Ria Normal Comfort tampony ks.

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Prostřednictvím dřážek se tampón rovnoměrně rozsšiřuje a optimálně přizpůsobuje tělu. Doba, kdy vás menstruace omezovala ve fyzické aktivitě je už dávno pryč. Vhodné v závěru menstruace.


Tampony nabízí absolutní. Absorpce: kapky Pozor! Příbalový leták obsahuje i informace o syndromu toxického šoku (TSS = Toxic Shock Syndrome), jež se při menstruaci vyskytuje zřídka.


Ria je značka tamponů a vložek, která tě nenutí se přetvařovat.

Každá jsme jiná a každá z nás menstruaci prožívá po svém. Nenech si nic diktovat. Ria Super tampóny ks - kúpiť výhodne na notino.


Tento výrobek najdete v kategorii Drogerie a podkategorii Dámská hygiena a holení. Vložky a tampony Ria nyní na notino. Nakupujte drogerii online z pohodlí domova! Před klasickými vložkami dávají přednost tampónům například při cestování, ve společnosti, a především při sportu.


Dále také řada Ria Slip, což prémiové s příjemným měkkým povrchem. Ultra je řada ultratenkých vložek. Ria jsou také tampony - s jednoduchým a rychlým otvíráním, které poskytují spolehlivou ochranu při menstruaci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo dámská hygiena nebo tampony.


Poskytují ochranu i při náročné fyzické aktivitě. Ria Mini Comfort tampóny ks. Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili správnosť informácií o produkte, ale nakoľko sa potravinárske produkty neustále menia, tak prísady, obsah výživy, diétnych zložiek a alergénov sa môžu zmeniť.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ria tampony jsou vhodné po všechny dny menstruace. Skladem máme značkových produktů od 3Kč. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


V LékárnaHARTMANN najdete oblíbené menstruační vložky a tampóny Ria včetně vložek Nova a Moneta. V nabídce máme několik typů dámských hygienických potřeb, ať už jsou to slipové vložky a intimky pro jemné krvácení, nebo hygienické vložky pro silnou periodu. Možná nemáš, s kým si o menstruaci promluvit, nebo je ti nepříjemné o tomto tématu mluvit s rodiči.


Ať je to jakkoli, bez pomoci přijít sama na to, jak správně zavést tampon, může být těžké. Jednotlivé státy ale mohou požadovat přísnější podmínky pro výrobu a. Jestliže dlouhodobě trpíte silnými výtoky, spíše než tampony užívejte vložky, ale hlavně si zajděte ke svému gynekologovi. Silná menstruace, kdy se bez výměny neobejdete ani hodinu, není normální a mohla by signalizovat vážnější onemocnění, které je vždy třeba včas vyloučit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky