pondělí 19. září 2016

Vrtané studny jižní morava

Vyšleme k vám odborníka, který s vámi probere, jaké jsou vaše požadavky a jaké máte na zahradě podmínky. A podle toho vymyslíme řešení přímo vám na míru. Co zakázka, to specifické řešení na míru. Vrtání studní provádíme na Moravě a na Slovensku.


Naleznete zde také orientační ceník vrtané studny. K čerpací zkoušce využíváme čerpadlo do vrtaných studní.

Provádíme vrtané studny včetně instalace čerpací techniky a vodáren. Vrty pro tepelná čerpadla vystrojení GEROtop, dále instalujeme tepelná čerpadla zn. Viessmann, podlahové vytápění, kompletní topný systém. Zajišťujeme kompletní studnařské práce počínaje vyřízením veškerých náležitostí spojených se stavbou studny , vyhledáním pramene, vybudování samotného díla, vyčištění a dezinfekce kopané studny , konče předáním díla se zárukou a průvodní dokumentace.


VRTANÉ STUDNY , VRTÁNÍ STUDNÍ, STUDNY , VRTY PRO TEPELNÁ ČERPADLA. Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů. Zaměřujeme se převážně na vrtné práce v oblasti hydrogeologie a realizaci vrtů pro tepelná čerpadla. Máme spolupracovníky na.


Celková hloubka našich nových studní k 31.

Provádíme studnařské práce, hloubení nových studní, čištění studní a provedeme také rekonstrukci studny. Proč volit právě vrtanou studnu. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny. Vrtané studny provádíme již od 70- kč za metr, působíme v České a Slovenské republice. Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny).


Nejčastěji provádíme vrty a vrtané studny v oblasti Jižní Moravy (viz naše reference). Do oblasti naší působnosti patří například města Brno, Břeclav, Boskovice, Drásov, Drnovice, Hlohovec, Hodonín, Ivančice, Kupařovice, Kurdějov, Ku. Zvolte řešení, které sníží náklady na bydlení, vyvrtáme Vám vlastní zdroj vody. Máte-li rodinný dům se zahradou, pak se. Nabízíme ve svém výrobním programu široké spektrum technologií speciálního zakládání staveb, přes technologické, průzkumné vrty, stříkané betony, kotvy, hřebíky, záporové stěny, vrty pro tepelná čerpadla, vrtané studny až po projektování staveb, legislativní servis a poradenství.


Vrtání a kopání studní v Jihočeském kraji a okolí. Naší specializací jsou především vrtané studny. Neustále se rozvíjíme, zpočátku jsme prováděli pouze vrtné práce a nyní se zaměřujeme na komplexní řešení podzemní vody - tzv.


Nabízíme vrtané studny na klíč, vrtaní studní, komplexní studnařské práce, průzkumné a hydrogeologické vrty. Jsme firma zabývající se širokým spektrem služeb v oblasti studní. Nabízíme vše od samotného vyhledání vody až po studny na klíč od A-Z. Už víte, jak bude zhotovení Vaší vrtané studny probíhat?


Nejprve nás kontaktujte buď na e-mailovou adresu, telefonem nebo osobně. Po zkontaktování se s Vámi domluvíme na návštěvě přímo na místě realizace vrtu, kde proutkem určíme nejvhodnější místo pro samotný vrt.

Zanedbanou vrtanou i kopanou studnou ohrožujete především vlastní zdraví a také čerpadlo v ní. Kopané studny , vrtané studny , zemní práce (skrývka, základy, meliorace, čištění a úpravy toků a rybníků, planýrování, hloubení), nákladní. Pro zbudování nové studny ( vrtané či kopané) zajistíme veškeré potřebné materiály – projektovou dokumentaci, hydrogeologický posudek, závěrečná hydrogeologická zpráva, vyřízení stavebního povolení, povolení k odběru podzemní vody atd. Vhodné do míst, kde je předpoklad kontaminace nebo nekvalitní. Firemní stránky Hydroprůzkum, zabívající se hledáním podzemních vod.


Předmětem naší činnosti je projektování, provádění a vyhodnocování hydrogeologických prací, především se specializujeme na tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky