pátek 31. ledna 2020

Motoservis kawasaki

Motoservis kawasaki

MV MOTO se zabývá kompletním servisem Vašeho MOTOCYKLU, ATV, JET a SKŮTRU. Mezi poskytované služby patří: běžná údržba - výměny oleje, filtrů, svíček, provozních kapalin, brzdových desek, řetězových sa kotoučů atd. V neposlední řadě je velmi důležitý motoservis , kde pečlivě kontrolujeme všechny naše dovezené motorky, případně kompletujeme nové stroje a samozřejmě nabízíme moto servis dále našim zákazníkům i ostatním motorkářům.


Servis motocyklů a opravy silničních vozidel všech značek. Nabízíme výměnu olejů Castrol, Motul a Repsol, řetězových sad i brzdových destiček, přezouvání pneumatik, seřízení motoru, přípravu a provedení STK. Vše Pro Chopper a Cruiser To máte.


Padáky přední i zadní, Opěrky, Nosiče, Přídavná světla, Kufry, Brašny, Rolky, Plexiskla, Řidítka, Doplňky chrom i kůže. Viktor Motosport ovlašteni Kawasaki Distributer. Rezervni dijelovi, servis, prodaja. Prodaja novih i polovnih Kawasaki motocikala. Motosport Ladislav Milostný - vše pro motocykly a skůtry, náhradní díly, příslušenství, oleje, servis, pneuservis.


Motoservis kawasaki

Kawasaki a ELF vyvinuli oleje a ďalšie produkty priamo pre váš motocykel. Cenník príslušenstva a náhradných dielov. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat stránky kawasaki.


Pokud budete náš web sledovat i nadále, vyjádřete prosím souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie. TatraMoto - predaj a servis nových a ojazdených motocyklov a štvorkoliek, predaj motocyklového príslušenstva a odevu. MOTO-AV motoservis Bílovec, specialisté na pozáruční servis Kawasaki. Zkušenosti s autorizovaným servisem Kawasaki , který jsme po dlouhá léta provozovali, pro Vás znamená jistotu v odborném provedení pozáručního servisu Vaších motocyklů Kawasaki u Moto-AV.


Specializujeme se na opravy a servis motocyklů a skútrů proslulé japonské značky Kawasaki. Při výměně náhradních dílů používáme originály renomovaných značek. Nabízíme prodej a montáž homologovaných výfukových systému Leo Vince.


Kompletní výfukové systémy, výfukové koncovky v provedení nerez, karbon i hliník. Orientujeme se převážně na motorky italských značek, jako jsou například Aprilia, Moto Guzzi, Cagiva, skútry Piaggo nebo Vespa. Ale často k nám zavítají i japonci, jako jsou třeba Yamaha, Honda, Kawasaki. Náš moto servis je vybaven kvalitním nářadím a strojí umožňujícími i náročnější opravy.


Motoservis kawasaki

Odborný servis provedeme také na jakékoliv další značce vašeho motocyklu nebo skútru. Neváhejte se na nás obrátit, nebo nám rovnou zašlete předběžnou objednávku, ve které můžete upřesnit váš požadavek. Najlepší vytrvalostní jazdci sveta sa stretli 12. Slovakia Ringu, v rámci preteku 8H Slovakia Ring, ktorý bol zároveň 3. FIM Majstrovstiev sveta vytrvalostných pretekov motocyklov (EWC). Hlavní činností společnosti byla distribuce a prodej produktů pro závodní motocykly, prodej zařízení do depa, pronájem motocyklů připravených pro závodní dráhu a. SMRŽ MOTO - Profesionální eshop s doplňky a oblečením na motorku.


Veškerý náš sortiment je testován profesionálními jezdci. Kvalitně a se zárukou opravíme prakticky všechny typy motocyklů, včetně starších ročníků. Najdete zde vše, co Vy i Váš motocykl potřebujete.


Oblečení, náhradní díly a další příslušenství. Zabýváme se také prodejem a servisem motocyklů, skútrů a čtyřkolek. Tuto Kawasaki jsme privezli z Německého Malsfeldu na přání zákazníka. Opravy havarovaných motocyklů nebo i běžný servis, který čas od času potřebuje každá motorka, nabízí široká síť zahrnující motoservisy po celé republice.


Smo pooblaščen serviser za motorna kolesa Suzuki, Kawasaki in Honda. Nudimo celostno storitev, od diagnostike do vrhunske servisne storitve za motorna kolesa vseh znamk. Na voljo smo vam za redno vzdrževanje, menjavo in centriranje pnevmatik, do rekonstrukcije poškodovanih motornih koles - vse na enem mestu.


Vodítka ventilů Kawasaki Vodítka ventilů KTM. Servis a opravna motocyklů a skůtrů z Ostravy a okolí. ATV diagnostika BMW úprava map a předstihu.


Društvo prikupljene osobne podatke može koristiti u svrhu sastavljanja i ispunjenja ugovora o isporuci robe, ugovora o pružanju usluga, radi dostava obavijesti o promjenama cijena i novitetima u ponudi te povremenih marketinških akcija, servisnih i servisno-tehničkih informacija, te dostavu prodajne, tehničke i ostale dokumentacije Yamaha i Kawasaki programa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky