pátek 10. listopadu 2017

Akumulační nádrž dukla trutnov

Popis produktu: Vyrábíme akumulační nádrže 1- 4litrů, vhodné pro solární techniku a tepelná čerpadla, nízkovýkonové zdroje na tuhá paliva ( krbová vložka, kotle - kW a jiné ). Dodávky tepelných zařízení, energetických zařízení a energetických staveb. MPa vnitřní nádrž a 6MPa vnější nádrž a max. Dle požadavku zákazníka je možno vyrobit i atypické akumulační nádoby. DUKLA TRUTNOVDUKLA TRUTNOV.


V získání nových kontraktů by jim měla jako. Nejlepší cena a možnost dopravy prodám ocelové nádrže síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji vyčerpat.


Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody. Uživatel může nádrž (e) provozovat do maximální pracovní teploty 100°C a maximálního provozního přetlaku Mpa. Další údržbu akumulační nádrž nevyžaduje.


Zaměřujeme se na realizace vodoinstalace, potrubních rozvodů, topenářské práce a systémy solární energie. Realizujeme vodoinstalace a kanalizace na zakázku, systémy ohřevu teplé vody, topenářské rozvody potrubí, TUV s podporou vytápění, systémy ohřevu bazénu apod. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno Kolín Krnov Liberec Louny Lovosice Mělník Mikulov.


Tlakové a expanzní nádoby nacházejí uplatnění v široké škále aplikací, například u posilovacích stanic, domácích vodáren, zavlažovacích systémů nebo u ohřívačů TUV. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení dešťů. Vraťme se ale k již zmiňované instalaci.


Výrobcem je Dukla a nádrž má jak výměník pro solár tak trubkový výměník pro ohřev TUV. Jako záložní zdroj a případný doohřev TUV slouží kondenzační kotel BAXI nuvola s vestavěným zásobníkem na TUV. Nádrže a jímky, akumulační nádrž. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Maxivarem LS 10 NEREZ příruba, tlaková nád.


Mohou být osazeny měděnými nebo ocelovými výměníky. Nově přehlednější a rychlejší. Armatury, kohouty, ventily – aquamat dukla 80l, inzerce. Expanzomaty jsou v souladu s pr. Trutnov dle schválené dokumentace.


Získejte cenové nabídky zdarma. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Trutnov — Královéhradecký kraj O nás Výroba, prodej, montáže v oboru tlaková zařízení, topení a úprava vody, vyrábíme expanzní nádoby, kotle, akumulační nádrže, vzduchojemy, vzdušníky, zásobníky, ventily, aparáty pro chemickou úpravu vody. Značka Reflex je v mnoha zemích světa známá svými zařízeními na udržování tlaku v topných soustavách a systémech pitné a užitkové vody.


Je zárukou toho, že se pokrokové metody prom. Označení jednotlivých vývodů včetně velikosti závitů je uvedeno na obr. JOVAL nerezová tlaková nádoba bez vaku 100V stojatá bar (Registrační sleva až ) Tlakové akumulační nádoby.


Materiál - nerezová ocel AISI 304.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky