čtvrtek 23. listopadu 2017

Plynový vařič bazar

Plynový vařič bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Při jeho nepoužívání přikryjete krytem a můžete využívat jako pult. Gril je nový, v originální krabici.


Výška 110cm , šíře bez pul. KEMPINGOVÝ VAŘIČ na plynové kartuše Přenosný vařič ideální pro kempování, pro rybáře, řidiče kamiónů, na zahradu atp. Vařič má piezoelektrické zapalování, není nutno používat zápalky. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční.


Při osobním odběru předvedu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Tento plynový varič je vhodny pod hrnce, kotlíky aj kotliny. Je možné ho použiť na varenie, či zohrievanie vody na poliach, jedálňach, baroch, farmách, zabíjačkách, vonku pri varení guľášu. Včetně prázdné bomby a držáku na nošení bomby (na posledním fotu) Vařič je vyčištěný,vyzkoušený a plně funkční. Skladem 5Kč bez DPH. Plynový vařič Rsonic 2vna kartuše i bombu.


Možno poslat při platbě. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB kartuše. Jako nový, žádné vady Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) Úspora času () a el.


Plynový vařič bazar

Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ) Speciální. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR. Prodám plynový vařič těstovin MBM. Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.


Platí do vymazání inzerátu. Komunikace pouze po telefonu. Posílám jako balík na poštu. Prohlédněte si aktuální inzeráty plynový vařič. U nás najdete, co potřebujete.


Plynový vařič bazar

Chcete prodat nepotřebné zboží? Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Inzerce na bazaru je zdarma. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Outdoorový vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky