pátek 24. listopadu 2017

Vyhřívaná podložka pod nohy

Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli. Vyhřívaná podložka je ideální pro vyhřátí postele. Vhodná do kanceláří, domácností nebo dílen. JavaScript seems to be disabled in your browser.


PAPÍROVÁ PODLOŽKA VW do AUTA pod nohy original - ks. VW pod nohy do auta originální zboží od fi. Nožní opěrky snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře.


Zlepšují oběh krve v dolních končetinách a zmenšují otoky nohou. Opěrky nohou tak snižují napětí a únavu nohou, zad a krku. Zajímavostí pro chladnější období je podložka pod nohy s funkcí vyhřívání.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. KENSINGTON, ANTARES, Nedis a dalších. Nohy nejsou ve strnulé poloze, tím podporuje žilní návrat krve k srdečnímu svalu a. Podložky pod nohy skladem. Lze nastavit úhel sklonu (5°, 14° a 20°) i výšku 1mm a 1mm. Délka přívodního kabelu m. Elegantní černá podložka pod nohy.


Rozměry stupátka 4x 3mm. Kensington Solemate - podpěrka chodidel, Solemate, 4x 3mm. Opěrka nohy k počítači snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře.


Zdravotní kolébky s masážní funkcní stimulují akupresurní body a přispívají k vitalitě a zdraví člověka. Opierky nôh tak znižujú napätie a únavu nôh, chrbta a krku. Zaujímavosťou pre chladnejšie obdobie je podložka pod nohy s funkciou vyhrievania.


Kľúčové vlastnosti podložky pod n. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyhřívaná podložka pod nohy

Dva stupně intenzity vyhřívání nebo režim chlazení vzduchem (vestavěný větrák). Vyhrievaná podložka pod nohy. Je možné nastaviť uhol sklonu (5°, 14° a 20°) i výšku 1mm a 1mm. Dĺžka prívodného kábla m. Krátká doba zahřívání a rovnoměrné rozdělení tepla za skvělou cenu na Lidl-shop.


Tisková podložka je jedna z nejdůležitějších součástí tiskárny. Jak její název napovídá, tak tato podložka slouží pro natisknutí 3D objektů. Vyhřívání podložky pomáhá udržet výtisk pevně přichycený k podložce, aby se neposunul nebo nedeformoval. Hit podzimního a zimního období. Vyberte si skvělé hodinky nebo tašku s lunchboxem.


Polohovací pomůcky jsou vhodné k rehabilitaci, slouží pro polohování pacienta na lůžku i pro lepší fixaci sedu. Pomůcky se také používají jako prevence před vznikem proleženin (dekubitů). Naleznete zde pomůcky určené pro jednotlivé části těla i univerzální, které můžete využít mnoha způsoby.


Jsou flexibilní, takže můžete využít jednu pomůcku pro různou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky