středa 8. listopadu 2017

Nádrž na dešťovou vodu

Naše samonosné jímky na dešťovou vodu není nutné obetonovávat a jejich instalace je tak velmi jednoduchá. Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery. Podzemní akumulační nádrže na dešťovou vodu Smart od českého výrobce Plastsvar jsou monolitické a. Nadzemní nádrž Slim 6litrů.


Nádrž připravena pro napojení.

Praktická a elegantní nadzemní nádrž na dešťovou vodu na zahradu. A není to až tak děsná věc, ani finančně, ani pracovně. Prostě na měsíc vynecháte posilovnu, dohodnete si v rodině (nebo jinde) brigádníky, vezmete lopatu a vykopete díru. Dáte si trochu do těla, ale také u toho užijete zábavu.


Zatímco voda zachycená v sudech pod okapy má zužitkování především na záhonech, dešťová voda v nádržích najde uplatnění v celé řadě domácích činností – od úklidu, splachování WC až po praní prádla. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě.

Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu. V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody. Nadrž na vodu dvouplášťová je vyrobena ze dvou 1 vodotěsných plášťů, tudíž je vhodnější volbou, než-li například nádrže z betonu, které časem začnou vodu propouštět.


Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. My jsme si u přesně takového domu vykopali nádrž na dešťovou vodu. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Jak určit vhodnou velikost nádrže na dešťovou vodu ? Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Základními kritérii pro zvolení optimální velikosti nádrže na dešťovou vodu jsou velikost odvodňovaných ploch a také zamýšlená spotřeba vody.


Správně zvolená velikost jímky Vám umožní využít její objem tak. Pro více informací jak správně vybrat retenční nádrž na dešťovou vodu doporučujeme zhlédnutí reportáže, kterou jsme natočili s Českou televizí. Uložení nádrže na dešťovou vodu.


Na dno výkopu se provede hutněný štěrkový podsyp o síle min. Po instalaci nádrže na vodu na štěrkové lože se provede napojení gravitačního přítoku. Při realizování odvodných a sběrných míst přitom máte široký výčet možností díky rozsáhlému sortimentu.

Dotace na nádrže na dešťovou vodu. Díky plánovanému dotačnímu programu můžete významně ušetřit za vodu. Dotaci totiž bude možné využít i na ucelený systém hospodaření s dešťovou vodou. Dešťová voda se používá především na závlahu zahrady.


Dále se využívá na splachování toalety, mytí auta či úklid. Co naprší, to zužitkujete na zalévání zahrady, do WC nebo na praní. Podzemní plastové nádrže na dešťovou vodu jsou ideální řešení pro rodinné domy i rekreační objekty. Naše jímky se díky kvalitním materiálům využívají jako nádrže na dešťovou vodu.


Tyto zásobníky vody můžete následně využít pro zavlažování zahrady, praní, splachování WC a mytí aut. Díky akumulaci dešťové vody můžete mít značné úspory. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Plastový sud je dodáván bez víka a můžete ho snadno stohovat.


Podstavec pro sud na dešťovou vodu 20 3litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky