středa 29. listopadu 2017

Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

AUTOMATICKÉ KOTLE NA KOTLÍKOVOU DOTACI. Automatické kotle na uhlí a pelety se zásobníkem na tuhá paliva 5. Kotle na uhlí a pelety. Jedná se nejmodernější zařízení ve skupině kotlů na tuhá paliva. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Z tohoto důvodu se firma zaměřila na vývoj a inovaci těchto automatických kotlů. Výsledkem vývoje byly první automatické kotle na uhlí zařazené do 5. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí.


Kombinovaný kotel na tuhá paliva Dakon DOR 4F je konstruován pro provoz na hnědé uhlí. Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW. Zaujme také jeho ekologičnost. Tento kotel se nabízí ve dvou variantách 14kW a 27kW. Naše firma zajišťuje kompletní servis, montáže a projekty, prodej automatických kotlů a náhradních dílů po celé ČR.


Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

Kotel spaluje hnědé a černé uhlí. H8-A hodláme rozšířit o další možnost v podobě černého uhlí. Ukončení prodeje kotlů třídy 3: Všechny kotle třídy které zůstaly na skladech prodejců i po datu 1. Výhody automatických kotlů SLOKOV SL.


VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc požadavkům náročných uživatelů. Představujeme vám kotle 5. Nabízené výkonové modely automatického kotle na uhlí umožňují jejich široké použití pro vytápění menších i větších domů popř. Moderní automatické kotle 5. Máme v nábídce i uhelné kotle 5. Sigma Uni je automatický a velmi jednoduchý na obsluhu kotel. UNI hořák je vhodný pro spalování černého a hnědého uhlí ,. Je zařazen do kotlíkových dotací. ROJEK má nově v nabídce kotle v 5. Peletové a uhelno-peletové kotle od výrobce DRAGON emisní.


Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na tuhá. Emisní třída kotlů dle norny EN-303- 5. Hlavní výhodou těchto kotlů EKR je jejich velikost a snadnost použití. Při výběru si dále dejte pozor na to, zda kotel patří do odpovídající emisní třídy. Nejméně náročné jsou automatické kotle na tuhá paliva.


Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. Výkon těchto produktů dosahuje až kW. Jde o poměrně robustní zařízení s hmotností až 6kg. Největší zastoupení mají kotle emisní třídy 3. V elektrickém provedení narazíte spíše na kotle samostatně stojící, než závěsné, které přináší provozně šetrný model vytápění a řadou přínosných funkcí. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí , koksu nebo briket.


Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

Ocelový kotel na pevná paliva Logano S111-2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky