čtvrtek 30. listopadu 2017

Samoregulační topný kabel 12v

Protože samoregulační kabely je možné stříhat na libovolné délky (je pouze omezena maximální délka v závislosti na jištění), nedělají se typové okruhy, ale ke kabelům je nutné použít příslušenství (KIT č.4), které umožňuje kabel ukončit (uzavřít elektrický obvod) a připojit připojovací vodič (tzv. studený konec). Pro bytové jednotky nové výstavby i rekonstrukce. Výkon 6W na bm, Záruka let.


Ochrana potrubí proti zamrznutí PPC délka 3m samoregulační topný kabel s. Použití topných odporových nebo samoregulačních kabelů je možné u všech. Kabely, vodiče a příslušenství Bezhalogenové a.

Samoregulační kabel na 12V najdete v mých dalších aukcích. Výhodou je bezpečné napájení na 12V. Terarijní topný kabel ( 12V ), vytápění, topení, vyhřívání do terária, topné kabely. Topný kabel s termostatem Arnold Rak HK-12. Na topný kabel platí roky záruka!


Pro sladkovodní a mořskou akvaristiku. Instaluje se jako vyhřívání okapu, vpustí, úžlabí a svodů na střechu. Ideální je použití také na ochranu potrubí, hydrantu proti zamrznutí.


Toroidní trafo 12V s vyhřívacím koberečkem pro napáječky.

Napájení přímo ze sítě 230V (možno ovládat termostatem). Cena je uvedena za 1bm. DPH a poplatků za rycyklaci elektrospotřebičů.


Automatický topný kabel pro kovová i plastová vodovodní potrubí. Kabel reaguje změnou výkonu na změnu okolní teploty (čím je větší zima, tím více hřeje a naopak). Díky menšímu průřezu topného kabelu je aplikace na potrubí s menším průměrem velice snadná. Zatím co ale odporový topný kabel topí stále stejným výkonem, samoregulační topný kabel je schopen měnit svůj topný výkon v závislosti na teplotě ve které se nachází.


Skladem topné rohože i kabely, termostaty, konvektory. Průvodce výběrem podlahového topení. Díky pozitivní teplotní závislosti polymerového jádra může samoregulační topný kabel automaticky zvyšovat nebo snižovat svůj výkon (teplotu) na kterémkoliv místě po celé své délce v závislosti na okolní teplotě (ochlazování kabelu). Pokud se teplota okolí snižuje, kabel se více zahřívá. Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí.


Topné kabely nyní se slevou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Když okolní teplota klesne, jádro inteligentního kabelu RAYCHEM se smrští a počet elektrických cest se zvýší. Inteligentní samoregulační podlahové vytápění Raychem využívá vlastnosti samoregulačního topného kabelu T2Re který mění svůj výkon v závislosti na okolních tepelných podmínkách. To znamená, že v chladných místech, jako je např.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Adaptér je součástí balení. Chrání potrubní systémy, střešní systémy, klimatizace a jsou instalovány jako hlavní řešení ekonomického podlahového vytápění. Hlavní výhodou tohoto je bezpečné napájení 12V z baterie nebo adaptéru. Samolepící hliníkové fólie pomáhají přenést teplo z pláště kabelu na chráněné potrubí.


Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí. Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky