středa 22. listopadu 2017

Odsávací hadice výfukových plynů

Těsnění je vloženo mezi zámky hadice aby se eliminovalo co největší procento ztrát. Tyto kovové hadice se často používají pro odvod výfukových plynů od agregátorů, generátorů, elektrocentrál atd. STK, svařovny, obráběcí centra, dílnách atd.


Používá se hlavně v systémech výfukových plynů vozidel, nadzemních a podlahových odsávacích systémech a zkušebních lavicích. Vysoce flexibilní a velmi ohebná hadice , stlačitelná na své délky.

Na odsávání výfukových plynů doporučujeme kovový nástavec na výfuk pro částečné ochlazení horkých plynů. Vhodné pro odtah výfukových plynů například v autoservisech, STK, dílnách atd. V každém autoservisu nebo dílně na opravu motorových vozidel, stejně jako ve zkušebnách spalovacích motorů je nutno použít hadice , které jsou odolné zvýšeným teplotám. Hadice Klin TPE pro odsávání výfukových plynů. Výhodou speciálních hadic pro odvod výfukových plynů je i schopnost udržet kruhový průřez hadice i při navíjení na navijáky.


Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin. Odsávání výfukových plynů - internetový obchod PROFO. Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové.

Antistatické odsávací hadice polyuretanové. Systémy pro odsávání výfukových plynů pro motocykly, osobní a nákladní automobily, užitková vozidla, speciální vozidla, stavební a zemědělské stroje, diesel-elektrické lokomotivy, odsávání spalin výjezdové techniky hasičských sborů, vozidel policie a armádních vozidel. Systémy odsávání výfukových plynů na míru, podle požadavků zákazníka. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Společnost Nederman poskytuje řešení pro odsávání výfukových plynů k zachycení a odstranění výfukových plynů vozidel s motorem spuštěným v dílnách – k zajištění bezpečného a zdravého pracovního prostředí. Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny.


FILCAR ARGON-standardně obsahuje výkonný lopatkový plechový odsávací ventilátor FILCAR řady AL optimálního výkonu sání (pro příslušnou délku a průměr odsávací hadice ), prodlužovací trubku délky m, ks odsávací hadice FILCAR řady EUROGAS, ks koncovky FILCAR řady BGT, ks. Odsávací hadice FILCAR CAR - TRUCK pro odsávání výfukových plynů. FILCAR ARGON-standardně obsahuje výkonný lopatkový plechový odsávací ventilátor FILCAR řady AL optimálního výkonu sání (pro příslušnou délku a průměr odsávací hadice ), prodlužovací trubku délky m, odsávací hadici FILCAR řady EUROGAS a koncovku FILCAR řady BGT, držák.


Jednoduchý popis řešení: na začátku odsávání výfukových plynů se nachází sací nástavec (koncovka) a na konci je ventilátor. To, co je mezi tím, musí být navrženo tak, aby to fungovalo spolehlivě-trvale, efektivně a ergonomicky. Pokud nejste spokojeni s vaší instalací, je to tím, že nepoužíváte zařízení. Lehká a flexibilní odsávací hadice pro odsávání výfukových plynů a pro jiné aplikace.


Je odolná vůči výfukovým plynům benzinu a motorové nafty, olejům, tukům a rozpouštědlům.

Krátkodobě odolává teplotě až do 180°C. Má omezenou odolnost proti přetržení. Vnější pogumování vnitřních ploch s plastovou.


Naše systémy odsávání výfukových plynů dokáží pomoci tuto vysokou míru snížit. Hasičská auta, sanitky a jiná pohotovostní vozidla musí být vždy připravena okamžitě opustit stanici. Systémy Nederman k odsávání výfukových plynů vozidel s rychlým odváděním jsou tedy optimální volbou pro záchranné stanice. S podpodlahovým systémem odsávání výfukových plynů se hadice s koncovkou vysune ze šachty v zemi a vrátí se zpět, pokud již není potřeba. Existují dva systémy - podlahový a podpodlahový.


Pro svoji odolnost chemikáliím a extrémním teplotám jsou vhodné pro odtah chemických par, horkého vzduchu a horkých plynů. Přesné použití doporučujeme konzultovat s našimi odborníky. Ventitec CAR-1N AX - hadice pro odsávání výfukových plynů - PK Technik. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou!


Nabízíme odsávací hadice na studený a teplý vzduch, kouř, chemické výpary a odvod výfukových plynů. Zajistíme dodávku odsávacích hadic i pro pevné částice, jako jsou piliny, obilí a granuláty. V našem sortimentu najdete odsávací hadice nejrůznějších druhů, rozměrů a materiálů. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý.


Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky