úterý 28. listopadu 2017

Chladivo do klimatizace r134a

V případě, že nebudete mít vlastní lahev, bude k ceně připočítána vratná kauce. Používá pro chlazení středních a vysokých teplot. V osobních automobilech je obsah náplně chladiva 5g až 8g. Naprasklý konektor ventilu regulace (jde zalepit nebo vyměnit). R134a je vhodnou alternativou k R12.


Pokud si nejste jisti, jaké chladivo klimatizace v autě máte, přijeďte k nám na nezávazný test.

Sice také spadá do skupiny F-plynů, ale u mrazících okruhů snižuje spotřebu energie oproti R404a až o. REACH) a Nařízení Komise (EU) č. Kontrola netěsnosti, 20Kč. Plnění klimatizace , 20Kč. Spotřební materiály pro servis klimatizace.


K ceně ja účtována vratná záloha na lahev 1. Prodám nové klimatizace značky Sinclair Vision Záruční doba roky,nové ekologické chladivo R3wifi modul ve standardní výbavě, je vhodná na chlazení nebo topení. Modely určené pro trhy mimo Evropskou unii jsou nadále plněny chladivem R134a.

Ten zjednodušeně říká, kolik tepla látka zadrží, než se přirozeně rozpadne. Zaujímavým médiom je oxid uhličitý (CO2) a chladivo s označením R410A. Kompletní znění souhlasu Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů pro společnost Autokšeft, s. Hledáte něco speciálního?


V tomto článku se dozvíte jak nejlépe určit druh chladiva v automobilu. Jak poznám, který druh chladiva je na mém vozidle? Nejlépe podle štítku v motorovém prostoru.


Provádíme servis plniček, zajišťujeme prodej zařízení, servisního vybavení a příslušenství. Bližší info o cenách úkonů naleznete v ceníku. Více ukázek provedených úkonů naleznete ve.


Během servisu mechanici zkontrolují funkčnost a těsnost klimatizace , odsají staré chladivo a olej, automatické zařízení jej vyčistí a zrecykluje a vrátí zpět do systému. Za příplatek pak doplní objem klimatizace podle norem výrobce vozu – průměrný úbytek chladiva z celkového objemu klimatizace je cca za rok. Možnost analýzy analyzátoru plynu. Polsko Jastrzębie Zdrój kilometrů od hranice. Z odsátého chladiva se odloučí olej, který je následně nahrazen olejem novým.


AUTOKLIMATIZACE e-Shop Nářadí a pomůcky Těsnění, o-kroužky O-kroužky speciální Krytky servisních ventilů Ventilky Rychlospojky Adaptéry plnicí Porty plnicí Víčka dehydrátoru Detektory úniku Lampy UV Přípravky pro detekci úniku Chladiva Oleje Desinfekce Nářadí pro opravy kompresorů Nářadí pro opravy závitů Nářadí pro opravy hadic Nářadí pro opravy trubek. Se společností Daikin jste tak připraveni na budoucnost!

Ve většině případů pak není třeba mít zásoby tří různých olejů PAG, ale stačí jen jeden. Tento přístroj pro čištění klimatizace je v programu a reprezentantem páté generace automatických přístrojů ECOTECHNICS a provádí automaticky celý sled operací, včetně odpouštění užitého oleje. Vhodný do systemů R134a. Při záměně chladiva za ekologické není nutné měnit olej a ostatní komponenty chladicího okruhu. Predám 900g fľašu chladiva R134A za 30€.


Je zajištěna přijatelná cirkulace oleje v okruhu. Při volbě vhodného ekologického chladiva je nutné zohlednit především vypařovací teplotu zařízení. Kalkulačka pro výpočet ekvivalentu CO pro chladiva.


Pro vybrané chladivo uveďte do kolonky „množství chladiva v kg“ množství, které se nachází ve Vašem zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky