středa 8. listopadu 2017

Automatické litinové kotle na uhlí

Tradičním materiálem pro výrobu výměníků kotlů na tuhá paliva značky VIADRUS je šedá litina. Automatické kotle Viadrus. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety.


VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny! Ve střední cenové kategorii se objevují ocelové a litinové zplyňovací kotle , a to jak na uhlí , tak na kusové dřevo.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vybírat si můžete z prohořívacích i zplyňovacích modelů. Začínají se objevovat i automatické přístroje, o které se nemusíte tolik starat. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Ocelové kotle na uhlí a dřevo Tradiční ocelové kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním.


Dokazali jsme že i litinový prohořívací kotel není minulost. Kotle pro rodinné domy. Poptávám kominíka na vystavení Revizní zprávy spalinové cesty 2x.

Jedna zakázka na P-ul. Požaduji vystavení revize na místě nebo do druhého dne. Velmi spěchá ta první akce. Díky za nabídky s cenou. Na počátku výroby byly tradiční kotle s prohořívací konstrukcí s litinovým i ocelovým výměníkem na ruční přikládání dřeva a uhlí.


První automatické kotle se zásobníkem měli litinové těleso, obyčejný hořák s pevnou retortou a jednoduchou řídící jednotku. Výroba těchto automatických kotlů na uhlí byla. Zde naleznete automatické kotle na pelety a uhlí.


U kotle Cortina jsou tři varianty, dle požadavku na topení a ohřev vody, případně akumulační nádoby. Varianta SX je komfortní s automatickým čistěním trubkového výměníku, plus nerezového výměníku. Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP.


Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu. Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet). Prvotřídní automatické kotle na dřevo a uhlí od české rodinné firmy Benekov.


Nejúspornější automatické kotle v ČR.

Získejte kotlíkové dotace. Technika řezání laserem poskytuje velmi vysokou přesnost řezání výrobků. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky