pondělí 13. listopadu 2017

Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

Sporák má jmenovitý výkon 8. W při spotřebě kg dřeva. Kuchyňský sporák s teplovodním výměníkem. Změna se bude týkat náhrady litinové plotny za ocelovou stříkanou. W, do prostoru výkon 5. Je konstruován tak, aby při zachování funkci vaření a pečeni byl použit jeho potenciál také k vytápění dalších místností. V SOFIE - krbová kamna bordó, s výměníkem.


Závod Dvorce má již více než stoletou historii a dnes patři společnosti KVS EKODIVIZE a. Sortiment domácích spotřebičů na pevná paliva vyrábíme v závodě ve Dvorcích který má již více než stoletou historii. Tento závod dnes patři společnosti KVS EKODIVIZE a. V s výměníkem je určen k vytápění, vaření, pečení a ohřívání pokrmů. Charakteristické vlastnosti.


Díky kvalitnímu zpracování se hodí na chatu, chalupu i do moderního interiéru. To jsou velmi kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost. V bílý, pravý, chrom doplňky.


Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

W,průměr kouřovodu 1mm. Pod topeništěm jsou dvířka popelníku, na kterém je vzduchová růžice, kterou se ovládá přívod vzduchu do topeniště. V, černý pravý, nerez rám, chrom s výměníkem Tradiční kuchyňský sporák na tuhá paliva určený k vytápění, pečení a vaření bude praktickým doplňkem v každém interiéru. Oblíbený sporák na tuhá paliva s prosklenými dvířky topeniště i trouby, sporák na topení, vaření i pečení, bílý smalt. Pro zboží o vyšší hmotnosti nebo zboží, které vyžaduje přepravu na paletě - například izolační desky, malty, omítky apod.


Bordó pravý,chromované doplňky,broušená plotna. Topení - voda - plyn - odpady. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Cenu dopravy na Slovensko Vám pro konkrétní objednávku sdělíme na dotaz. Tento sporák se vyrábí také v provedení s teplov.


Kvs moravia vsp 9112 klaudie s výměníkem

Rozměrné topeniště umožňuje použiti dřevených polen o délce do 4mm a průměru do 1mm. Jedna z mnoha dalších výhod je variabilita napojení na komín. Velká trouba má vynikající pečící schopnosti.


Kamna jsou let stará ve velmi dobrém stavu. Rozmerné ohnisko umožňuje použitie drevených polien o dĺžke do 4mm a priemerom do 1mm. V noci som priložil dva velké kusy sukovitého dreva, pri zatvorení oboch prívodov vzduchu od 2som ráno o kutáčom prečistil ohnisko a na ostatné uhlíky priložil.


Jestli chcete pravý uveďte to do poznámek. Klaudie černý - vývod levý - sporák. Krbová kamna s teplovodním výměníkem Prity S3W17. Nová, ještě nevybalená. Bohuslav Matuška 2x.


Kuchynský sporák na tuhé palivá KLAUDIE so zabudovaným výmenníkom s presklenými dvierkami ohnisko a presklenou rúrou s teplomerom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky