středa 12. prosince 2018

Dálkové ovládání elektrického topení

Projekt dálkového ovládání topení GSM Exeo je navržen tak, aby jeho instalace byla jednoduchá pro každý typ stávající instalace topení. Tímto vstupem lze ovládat kotel a zajistit tak stálou a požadovanou teplotu. Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace.


Objevte zbrusu novou úroveň pohodlí a ovládání podlahového vytápění. Termostaty nové generace jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální pohodlí podlahového vytápění kdykoliv a kdekoliv ho budete potřebovat. Plýtvání teplem se stává věcí minulosti a dokonalé pohodlí věcí přítomnosti.


Při častém používání je však nedocenitelný zejména dotykové ovládání s LED displejem a dálkové ovládání. Regulátory podlahového topení. Bezdrátová zásuvka pro spínání elektrických topení PH-SP3.


Určeno pro řídící jednotky PH-BSP nebo PH-CJ37. Jednoduchá instalace přímo do zásuvky 230V. Sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice a umožňuje regulovat a ovládat topení v domě, bytě či chalupě na dálku prostřednictvím mobilního zařízení. Sada pro ovládání elektrického topení je určena pro praktické a rychlé ovládání například přímotopu nebo mobilní klimatizace.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. GSM Alarm, GPS elektronická kniha jízd. Dálkové ovládání GSM - online monitoring vozidel.


Dálkové ovládání elektrického topení

Lokalizace: ovládání topení mobilem, ovládání klimatizace mobilem, dálkové ovládání topení a klimatizace, ovládání elektrického podlahového topení přes internet, vzdálené ovládání domu přes internet, vytápění domu ovládané přes internet tabletem, vytápění domu ovládané přes internet mobilem, vytápění domu ovládané přes internet chytrým telefonem. GSM komunikátor Axemax nový GSM. Návrh elektrického podlahového topení.


Při návrhu topného systému jako hlavního zdroje vytápění je nutné vycházet z tepelných ztrát místnosti a také z plochy, která se dá využít pro instalaci podlahového topení (dále jen „topná plocha“). Funkce alarmu lze nastavit aplikací Alpha IP. Potřeboval jsem vzdáleně ovládat podlahové topení. Možnost upevnění na svazek klíčů. Pan Špetlík ochotně přijel i do Znojma.


Dálkové ovládání elektrického topení

Domluvili jsme si termín realizace a on opravdu v ten den přijel, sice měl zpoždění (cca min) o kterém mě informoval předem. Práci udělal, jak bylo domluvené. Teď mohu přes mobilní telefon odkudkoliv ovládat topení a bojler. S GSM Exeo si můžete nejen zapnout topení na chalupě, v trvale obydlených domech třeba jen změnit požadovanou teplotu, přepnout režim topení pro případ kdy se vracíte domu dříve (nachlazené děti musí domu ze školky) nebo naopak později (prodlouží se vám jednání v zahraničí), což snižuje spotřebu energií, podívat.


Nefunguje Vám správně dálkový ovladač? Ztratil se při stěhování, nebo si s ním pohrál Váš psí miláček? Pro všechny tyto a další případy jsme tady my - specialisté na dálkové ovladače všech značek a modelů.


Pokud potřebujete opravdu dobře funkční ovládání topení mobilem třeba doma nebo na chalupě, doporučujeme Vám novinku v našem sortimentu - inteligentní termostat s vestavěným GSM modulem. V samotném topení je kvalitní žhavící svíčka, kterou na našem e-shopu najdete také. Největší nároky na spotřebu elektrické energie jsou jen při startu topení. Během zhruba prvních 5ti minut topení běží na maximální možný výkon, následně si výkon můžete regulovat dle libosti.


Součástí valení je samozřejmě. Wi-Fi spínač, který můžete ovládat přes internet a Váš telefon či tablet (iOS i Android) odkudkoliv na světě. Získejte cenové nabídky na topení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Ovládání brány, garážových vrat, závor.


Dálkové ovládání elektrického topení

Snadná montáž, snadné zprovoznění, bezplatné ovládání. Prověřený produkt, tisíce spokojených zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky