pátek 28. prosince 2018

Elektrické autíčko jeep wrangler

Car Mechanics are Online Now. Verified Mechanics are Online Now! Be Connected Online in Minutes! Experts are Ready to Help.


Ghz DO pre rodiča, USB vstup, SD karta, Mpprehrávač, otváracie dvere, čalúnená sedačka z EKO kože, perovanie náprav, EXTRA veľký model, dostupný v bielej, čiernej a červenej farbe. from Real Professionals.

Jednoosobové autíčko prvotriednej kvality, s diaľkovým ovládaním pre rodiča a tlačítkom STOP s pohonom 4x4. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Free Shipping Available. Dětské elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon 4x4. Elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon 4xčervené. Vhodné pro děti od let.

Dvoumístné elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon 4x černé lakované. Exkluzivní dvoumístný teréňák s originální licencí značky Jeep je dokonalou zmenšeninou skutečného auta a disponuje řadou reálných funkcí a vychytávek. Autíčko je vybavené čtyřmi elektrickými motory, které zajišťují pohon všech kol. Těšín anebo dobírka cena 200kc.


TECHNICKÁ DATA: Dálkové ovládání s možností PŘEPÍNÁNÍ rodičů nebo dítě. Elektro auto je vyrobeno z velice kvalitních materiálů, sedátko je velmi pohodlné. Hlavní předností je jízda dopředu i dozadu. Jeep má funkční světla a přehrávač MP3. Do pohybu se auto dá po.


Představujeme Vám velmi výkonný dětský jeep Ford s oficiální licencí výrobce s možností dobíjení akumulátoru, který je určen pro dítě. Je to jedno z největších autíček tohoto typu na trhu. Niekedy sa stáva, že nám zákazníci volajú kvôli problému s batériou v elektrickom autíčku.


Hlavne v tomto období, keď dni začínajú byť teplejšie a deti už môžu prevetrať svoje obľúbené autíčko. Konečne autíčko vytiahnete z garáže, prípadne z pivnice a radosť detí zmarí nefunkčná batéria. Increase the Look and Performance of Your Jeep with a Huge Selection of Wrangler Mods!


Autíčko má otevírací dveře, zavazadlový prostor, úchyt pro rodiče pro přenos autíčka, LED osvětlení – přední a horní. Vozidlo lze ovládat pomocí dálkového ovládače nebo dítě může řídit vůz samo.

Zháňate sofistikovanú hračku, ktorá dokáže zabaviť dieťa na dlhé hodiny? Detské elektrické auto Beneo je ideálne pre chlapcov aj dievčatá od rokov. V ponuke jednomiestne a dvojmiestne modely, aj s pohonom 4x4!


Ghz diaľkové ovládanie pre rodiča, otváracími dverami a kufrom, USB vstupom, SD vstupom, bohatými svetelnými LED efektami, pérováním náprav, madlom pre ru. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. TECHNICKÉ PARAMETRE: 2x 25W motor 2x 6V baterka rýchlosť jazdy 2. Chrómové doplnky, svietiace svetlá nad sedačkou z EKO kože. Ohromí detailami, vyzerá ako skutočné - 4xW motor s pohonom na všetky kolesá, 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky