čtvrtek 27. prosince 2018

Rotační hořák na pelety

Velmi důležité je, na jaké palivo je hořák certifikovaný. Obvyklé je, že kotle jsou certifikované pouze na dřevěné pelety a rostlinné pelety jsou pouze mezi tolerovanými palivy. Zákazník tak skončí zpravidla u spalování uhlí, nebo dřevěných pelet prémiové kvality a také ceny.


Kotle na dřevo, kotle na pelety a inovativní hořáky na pelety. Proces spalování se optimalizuje pomocí rozdělení vzduchu na primární a sekundární spalování.

Navíc hořák nabízí 1 ochranu proti prohoření do zásobníku. Montaž rotacneho horaka na pelety REVO - do jestvujuceho kotla. Univerzálny horák na pelety. Hodí sa takmer do každého kotla na pevné palivo.


Tento rotační hořák opravdu řeší problém se spékáním popela, dokáže spálit rostlinné i dřevěné peletky. Výhodou těchto hořáků je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, která zapálí pelety kdykoli je potřeba zatopit. Na rozdíl od řady konkurenčních výrobků, které nemají zapalovací zařízení a musí. Nečistoty jako popel a příškvarky vypadnou otvorem v.

Zplynovací kotle se zabudovaným hořákem na pelety ve vrchních dvířkách jsou zajímavým řešením určeným pro všechny kotle do výkonu kW (mimo modelů G GS(X)), vybavené odtahovým ventilátorem. Hybridní hořák na pelety s výkonem. Vše v bezvadném stavu, velmi málo používané za fantastickou cenu 19.


Rotační hořák MultiBio má certifikaci pro rostlinná paliva. Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. Představujeme plně automatizované zařízení nejnovější generace umožňující zapalovaní pelet nebo agropelet (např. pelety řepky, slámy nebo slunečnice). Inovativní konstrukční řešení pro čisticí mechanismus - rotační komora umožňuje bezezbytkové spalování. Nový kotel na peletky Rojek A 15.


Retortový hořák umožňuje spalovat i peletovaná biopaliva – (rostlinné pelety a po přidání adaptéru i obilí). Jedná se o inovativní výrobek na světovém trhu. Jedinečnost výrobku spočívá ve vysoce vyspělé technologii rotační spalovací komory řízené hybridním pohonem. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P.


Aktuálně máme vystaveno na prodejně Sládkova 16 Lanškroun. ATMOS A- výkon - kW. Těšil se značnému zájmu a několik kusů se prodalo nebo rezervovalo přímo na výstavě. Vložil jsem fotku z výstavy v.

Někteří výrobci tvrdí, že nepohyblivé hořáky dokážou spalovat rostlinné palivo, avšak nenechte se zmýlit dlouhodobé úspěšné spalování levných rostlinných pelet a dalších zemědělských materiálů vyžaduje hořák zcela jiné konstrukce, kterou nabízí právě rotační hořák MultiBio. Výkon hořáku: – kW. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, která zapálí pelety kdykoli je. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.


Mějte na paměti, že nejen agropelety, ale i ty dřevěné, potřebují sucho. Hořák má také ochranu proti zapálení pelet v nádrži. Základním palivem jsou dřevěné pelety. Těleso kotle z ověřené kotlové oceli P265GH, tloušťka mm (uvnitř) a mm (pro vnější prvky).


Dobrý poměr cena a užitné vlastnosti. Rychlé objednání a dodání. Peletovací lisy , lis na pelety. Bezkonkurenční ceny a upřímné přímé jednání, je naše politika v prodeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky