pátek 21. prosince 2018

Brusna pasta na ventily

Ve dvojité dóze se nachází hrubá pasta pro zabroušení a jemná pasta pro následné dobroušení. Pro obrábění mosazi, kalené oceli a litiny. Velmi vhodná pro automobilový průmysl a strojírenství.


Pro vyhlazování povrchů výfukového po…. Produkt se používá k broušení ventilů, na kužely ventilů, kovové kohouty a kuželky kohoutů z bronzu a mosazi.

Joxa píše: Není to jen kvůli pastě a měrkám. A pro náročné strojní broušení jistě oceníte také naši nabídku na praktické brusné role. Ty jsou vhodné k použití na jakékoliv materiály.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zrnitost pasty se volí dle charakteru výchozího materiálu a požadavku na konečnou drsnost výsledného povrchu. K zabrušování či lapování se používají pasty v konzistenci dodávané výrobcem, v případě sedimentace brusiva (u hrubších past) je zapotřebí pastu promíchat.

Vodou riediteľná abrazívna pasta pre presné lapovanie ventilov v motoroch automobilov, ako aj brúsenie a leštenie kovových povrchov. Dokonale vyhladzuje a prispôsobuje kovové prvky. Odstraňuje drobné nedostatky, usadeniny a koróziu z kovových častí.


Môže byť použitý na ručné a strojové leštenie. Brusné pasty se používají k broušení, leštění a předleštění kovových i dřevěných materiálů za pomocí látkových kotoučů. Při tom nezáleží na tom, jestli vám chybí například pracovní stůl, brusné papíry, kotouče, vrtáky nebo organizér.


Dokonce ani nezáleží na tom, jestli si potřebujete svou dílnu vybavit od základu nebo se poohlédnout po chybějícím sortimentu. Značka MAGG je dlouho broušeným brandem společnosti PHT a. SONAX brusná pasta ml. Opravuje deformácie laku, zahladzuje aj väčšie vrypy laku.


Pasta s veľkým obsahom brúsnych častíc. Vhodná ako pre leštičky, tak aj ručné použitie. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Leštící a brusná pasta tuba - 1ml. Brusná pasta na zabrušování ventilů - Sada dvou hrubostí, brusná pasta na ventily.

Lešticí a brusná pasta na lak, odstraňuje škrábance, eliminuje drobná poškození z povrchů a vrací lesk zašlým povrchům. Pokud se vám na čisté, hladké straně řemene již nepodaří obnovit na břitvě ostrost, je možné použít rubovou stranu téhož závěsného řemene, u některých napínacích řemenů druhou, již pro pastu z výroby připravenou stranu, anebo ještě lépe použít jiný starší i mírně poničený řemen, abyste na řemen nanesli slabou vrstvu této brusné pasty a skleněnou. Jedna aplikace vydrží na 5-nářadí. Brusné pasty na ventily V naší nabídce najdete brusnou pastu hrubou pro zabroušení a brusnou pastu jemnou pro následné dobroušení. S pastou se snadno pracuje, je rychleschnoucí, má vynikající plnící schopnosti a nepropadá se.


Povrch upravený Brusnou pastou Sokrates je možní brousit, hoblovat, řezat, vrtat a především mořit. Pasty by měly být používáné na různých řemenech aby nedošlo k promíchání. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky