pondělí 31. prosince 2018

Průtokový ohřívač spodní

Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro. Potřebujete-li však například na chalupě teplou vodu hned a zároveň v menším množství (ať už na mytí rukou či nádobí nebo na sprchování), může být dobrým řešením i průtokový ohřívač. Výhodou průtokových ohřívačů jsou jejich malé rozměry. Tlakový nebo beztlakový.


Můžete je snadno umístit například.

Výkonný průtokový ohřívač pro montáž pod umývadlo. Malý průtokový ohřívač vody pro tlakovou instalaci, ideální pro umyvadlo. Ohřívač je umístěn pod umyvadlem nebo dřezem. Zapnutí ohřevu probíhá automaticky hydraulickým spínačem, při průtoku vody. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu.


Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. Clage CEX7-U průtokový ohřívač vody, spodní , 6.

Tlačítkový panel s LCD displejem pro přesné nastavení teploty mezi °C až °C. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např. Umožňuje instalaci pouze jednoho odběrného místa teplé vody.


Jeho přednost spočívá v tom, že ohřev objemu vody elektrickým proudem se. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


Přední kryt je vybaven dotykovým senzorem s LED indikací pro přepínání tří přednastavených teplot. Průtokový ohřívač EccoTempje přenosný, průtokový plynový. Elektronická výkonová jednotka udržuje stabilní teplotu vody i při změně průtoku. Na základě vyhodnocení provozních parametrů, jako je nastavená teplota. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje Blog HeurekaDevs Pro z. Kovové nádrže jsou vyrobeny z velmi kvalitního plechu válcovaného za studena, který tvoří pevný podklad pro smaltovaný povrch. Silnější plech (mm v horní a spodní části bojleru s pláštem o síle mm) a ochranný nátěr s čistým smaltem bez přísad zaručují vysokou odolnost při provozu v náročném prostředí.

Při odebírání vody na více místech dochází k diskomfortu používání v důsledku kolísání tlaku v potrubí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající.


CEX-U Kompaktní průtokový ohřívač vody s řídícím panelem pro úsporný a pohodlný ohřev vody. Elektrický Beztlakový zásobníkový ohřívač o reálném objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2cm. S mechanickým ovládáním.


Instalace pod umyvadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky