neděle 23. prosince 2018

Větrací podložka na sedadlo

Pasivní (nemají větráčky) – většina notebooků má větráky (pro nasávání vzduchu) umístěné na spodní straně. Pasivní chladicí podložka notebook nadzvedne a tím umožní lepší cirkulaci vzduchu. Oproti aktivním podložkám jsou ty pasivní levnější a lehčí. Bývají však méně účinné. Univerzální vzdušný potah na sedadlo s odvětráváním - Taxi Driver od italské firmy Lampa.


Potah je vhodný do letních měsíců, perfektně provětrává a odvádí pot. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kvůli bezpečnosti vašeho osobního účtu nepoužívejte tuto funkci na cizích zařízeních. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou ad.


S našimi podložkami na stoličky za dostupné ceny budú vaše stoličky pohodlnejšie a vaši hostia sa preto budú cítiť príjemne aj po niekoľkých hodinách. A vďaka rôznym vzorom a farbám budete môcť štýl stolovania meniť tak často, ako sa vám to bude páčiť. Takže aký vankúš na sedadlo si vyberiete tentokrát? S podložkou na sedadlo auta Walser Grafis v čierno-sivom prevedení zažijete kvalitnú a komfortnú jazdu!


Podložka je vybavená mäkkou, mm hrubou pamäťovú výplňou, vďaka ktorej budete môcť pohodlne sedieť. Počas jazdy sa tak uvoľní tlak na váš chrbát a zadok. S touto pohodlnou a měkkou podložkou na sedadlo bude váš nábytek působit elegantně a zároveň útulně.


Je vyplněna velmi kvalitními a jemnými střižovými vlákny polyesteru. Během jízdy se tak uvolní tlak na vaše záda a hýždě. Další výhodou je mimořádně vysoká zadní část, která je. Popis: Přehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145mPřehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145m je doplňkový sortiment pro domácí mazlíčky.


Podrobnosti: Přehoz na sedadlo do auta TRIXIE s tlapkami 140x145mvyroben z odolného nylonu a flízu černé barvy s béžovými packamipotah zajišťuje ochranu proti chlupům a. Podložka pod dětskou autosedačku ochrání sedadlo automobilu před poškozením od dětské autosedačky. Podložka na sedadlo TIDY také díky protiskluzovým plochám zabraňuje klouzání dětské sedačky. Větrací podložka na sedlo platné do: 4. Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch.


Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov. Zabudovaný termostat zabráni prehriatiu. Výhrevná podložka vhodná pre sedadl. Pripája sa cez zástrčku cigaretového zapaľovača. Príjemné teplo na autosedačke alebo všade tam, kde je k dispozícii V pripojenie.


Masážní opěrka zad na sedadlo korekční podložka. MASÁŽNÍ OPĚRKA ZAD NA SEDADLO KOREKČNÍ PODLOŽKADokonale se přizpůsobuje tvaru zad. Vyhrievaný poťah na sedadlo Profi. Vhodné k použití na židli, kancelářském křesle nebo v autě. Díky pružné připevňovací pásce lze podložku přizpůsobit každému druhu křesla včetně sedačky v automobilu.


JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko. Zároveň súhlasím s pravidlami a podmienkami odberu newslettera. Súhlas je možné kedykoľvek zrušiť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky