pátek 7. prosince 2018

Kotel etka ls 23

Kotle s ručním přikládáním Společnost Jakos je českým výrobcem kotlů na tuhá paliva s více jak padesátiletou tradicí. Kotel s ručním přikládáním paliva. Nosným výrobním programem jsou pásové dopravníky pro těžební průmysl, dopravníky pro recyklaci a technologické cesty surovin. Všetky informácie o produkte Kotol Etka LS jakos, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Etka LS jakos. Hřídel omezovače tahu Obj.


Shodný připojením jako předešlé modely LS. Ocelový teplovodní kotel 4. P řipojovací návarky jsou vyúst ěny v horní části zadní st ěny kotle. Sb a může být uváděn na trh i po 1. Měla jsem Etka 1který vydržel let. ETKA LS 31-má předepsané palivo hnědé.


Potom se udělal díra v boku a museli jsme ho vyměnit. Koupili jsme větší 1š a ten už po PĚTI letech v plné topné sezóně nevydržel. V boční šachtě se udělaly tři díry, kudy tekla voda na topeniště a hrozil výbuch. To když není venku velká zíma, jinak dřevo 33cm neštípané průměr co projde přikládacím otvorem(24cm),a obsypu uhlím, ořech.


Letos poprvé budu zkoušet německé brikety. Topím barák 300mpomalu zatepluji a zjišťuji. Military výstroj a výzbroj. Nabízíme automatické kotle na tuhá paliva - pro paliva z biomasy.


Přikladání zepředu, jako u litinových kotlů tento je ale plechový Převoz v jakémkoliv osobním autě. Vážení spoluobčané, dle zá. Primární vzduch je regulován automaticky tepelným regulátorem. Teplosměnná plocha je přístupná.


Mám k němu i kompletní sadu náhradních roštů. Mám také kotel Etka ale mám tam jen rošty příčně. Etky jsem byl nucen zabrousit i na forum traktorářské :). Poslední dvě nejnovější recenze na nový typ Etka rok Nevím jak jste přeorganizoval rošty ale u mého kotle už není Protherm Panther Condens 12. REQUEST TO REMOVE ETKA CZ.


Skladem - externí sklad Značka: Jakos - Etka. Slokov Variant SL23D kotel na dřevo a uhlí - Emisní tříd. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt etka ls jakos. H 4posuvný 3Kč, zatápěcí klapku 1Kč.


Nový nepoužitý kotel , pořizovací cena tisíc. Kotle na tuhá paliva, pro spalování dřeva a uhlí. Lze spalovat i brikety a dřevní štěpky. Spolehlivý, v dobrém stavu. Prodám kotel na uhlí a dřevo, používaný let.


Podat inzerát bez registrace. Záruční list i faktura o koupi kotle bude přiložena. Na kotlové těleso je poskytnuta výrobcem záruka let. Důvod prodeje - předimenzovaný kotel.


Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam teplovodny kotol etka ls 3 inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky