pátek 28. prosince 2018

Naftové topení bufík

Premium Loading. Skip trial month free. Naftové topení bufik MAFI RONTO. Unsubscribe from MAFI RONTO? Plný výkon 12KW, při sníženém výkonu cca 7KW.

Test bufík Dakota Fred. Adam Stefaniak 11views. Prodam nove horkovzdusne naftove topeni ( bufík ) o vykonu 5kw vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz ( vcetne dalkoveho ovladace a externi nadrze). Vytápěl korbu nákladního auta s balenou aby při převozu nevychladla.


Je v dobrém stavu , vše pohyblivé. Prodám nové horkovzdušné naftové topení (bufík ) s dálkovým ovladačem značky Vevor o výkonu 8kW včetně veškerého příslušenství (vyobrazeno na fotce). Lze použít k vytápění kabiny různých vozidel (jako jsou osobní i nákladní auta, autobusy, lodě, karavany, zemědělské stroje), a díky dostatečnému výko.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Horkovzdušné naftové topení 3kW Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. Horkovzdušné nezávislé topení o výkonu 5kw je vhodnou volbou do vdodávkových vozidel, karavanů nebo na vytápění dílny. Bufík pracuje naprosto bez problémů a topí jako o život. Osobně si myslím, že na čerpadle nebylo nic přestavováno, protože na něm nejsou žádné známky otvírání nebo vniknutí.


Spíš si myslím, že je skutečně původní a bez zásahu, ale jednotka bufíku si sama reguluje množství nafty tím, že čerpadlu dává impulsy o větší frekvenci. Možno vytápět místa bez elektřiny pomocí autobaterií, nebo po dohodě přidám vhodný zdroj pro napájení ze sítě. Zapojení je velmi jednoduché, mohu se vším poradit, schéma a návod mám také.


Topení má dva stupně výhřevu, spo. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


Shanim topeni 4CONvyskytovali se v praga v3s v hranatych boudach. Ke kompletaci pev3s, nabidnete, cena dohodu dle stavu a kompletnosti. Tak jsem dnes taky letmo kouknul na Bufa(horkovzduch Eberspacher) proč nebufá Baterka je OK.


Na hodinkách zapnu Bufa v jednotce pod autem dvakrát cvakne a nic se neděje.

OK ale z jednotky na něho nejde proud. Měl bych pár otázeček k horkovzdušnýmu topení. Za prvé mohu klidně při demontáži naměřit,nafotit stejně to udělám pro sebe a pak to sem dám. Myslím Trček chtěl rozměry apod.


Při nízkých venkovních teplotách se při nastartování motoru nastartuje i bufík vodník a přispěje k rychlejšímu zahřátí motoru na pracovní teplotu. Příhřev lze upravit jako nezávislé topení teplovodní (tak to mám na Syncru) a pomocí hodinek zapnout topení třeba půl hodiny až hodinu před nastartováním. Přídavné topení ( Bufík ) SHARAN D5W Přídavné topení ( Bufík ) u VW SHARAN – D5W Bufík se nachází pod levým sedadlem prostřední řady (tedy u prahu LZ dveří) a zapíná se automaticky – k jeho zapnutí musí být splněno několik podmínek současně. Motor musí být v chodu.


Uplatní se například při vysoušení zdiva na menších stavbách, vysoký průtok vzduchu zajišťuje rychlé vytopení a ventilaci prostoru. Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25. Ze stejného důvody jej měly i osobní tatry.


Nezávislé topení ale nabízejí i samotné automobilky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky