úterý 11. prosince 2018

Opravy plynových spotřebičů ostrava

Nabízíme servis kuchyňských plynových spotřebičů v. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VIADRUS, Revizní činnost s. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Vážení návštěvníci vítám vás na stránkách firmy David Juřina která provádí opravy plynových spotřebičů a jejich prvotní uvedení, servis i montáž.


Kvalitně odvedené plynařské práce jsou zárukou bezproblémového a ekonomického provozu plynových spotřebičů a celé plynové soustavy.

Plynařské práce, plynaři. Hledáte spolehlivou firmu pro servis a opravy plynových spotřebičů ? Ostrava -město - Najisto. Vsaďte na léty prověřenou profesionalitu a férový přístup.


Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora, Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby. Provádím opravy plynových spotřebičů a jejich prvotní uvedení, servis i montáž. Servis plynových kotlů.


Firma zaměřená na revize, opravy a montáže plynových zařízení.

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Specializujeme se na dodávku, montáž, opravy a revize všech typů plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva i dřevo. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis kotlů.


OPRAVY A ČIŠTĚNÍ PLYNOVÝCH SPOTŘEBIČŮ Mora, Gamat, Karma atd. Rychle a spolehlivě vyřešíme problém se starým nebo instalaci nového plynového kotle. Oprava plynových spotřebičů. Poskytujeme služby vodoinstalatérství a topenářství. Neurgentní linka městské policie.


REVIZE, KONTROLY A ZKOUŠKY. Provádíme revize – revizní práce – kontroly – zkoušky v těchto odvětvích: plyn, elektro, komíny. Pro objednatele – vlastníky nebo správce nemovitostí zajišťujeme kompletní vedení ucelené revizní agendy, včetně archivace potřebných dokumentů – revizních zpráv, protokolů o kontrolách, posudků, pasportů apod.


Provádíme veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce - montáže, rekonstrukce, drobné opravy a havárie. Od kompletních realizací plynových vedení, přes opravy a rekonstrukce rozvodů, až po drobné opravy. Realizace, opravy a rekonstrukce rozvodů plynu. Provádíme servis a opravy domácích spotřebičů , nabízíme prodej náhradních dílů.


Vyřešíme vaše problémy s rozbitou pračkou, ledničkou, myčkou či sušiškou. Provádíme autorizovaný záruční i pozáruční servis a údržbu všech typů kotlů, plynových podokenních topidel a plynových průtokových ohřívačů Společnost Bernold se specializuje na obcho realizace a servis v oblasti voda - plyn - topení. U nových plynových kotlů, které jsou v záruce, je jednou z podmínek pro případné uznání záruky.

A jelikož jde o Vaši bezpečnost, nepodceňujte pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů a nechte si je jednou za rok zkontrolovat. V případě, že není k dispozici. Havárie plynových spotřebičů.


Při havárii - vypněte spotřebič, při úniku vody z kotle zavřete pokud možno všechny přívody do kotle a odpojte jej od el. Při úniku plynu v budově, zavřete hlavní uzávěr plynu (HUP), vypněte hlavní jistič, nepoužívejte žádný plamen (např. svíčku) a otevřete okna a dveře a důkladně vyvětrejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky