pondělí 24. prosince 2018

Tescoma rýžovar

Hrnec na rýži PURITY MicroWAVE je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu až porcí dušené rýže v mikrovlnné troubě bez rizika rozvaření, připálení či překypění. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Každý rýžovar má svá pro i proti, ale oproti klasickému způsobu přípravy rýže má tu výhodu, že se v něm nic nepřipálí. Tento praktický spotřebič je vynikající pomůckou do každé domácnosti, kde žijí milovníci rýže. Rýžovar do mikrovlnné trouby. Skleněná, silikonová nebo plastová nádoba, do které vložíte rýži a vodu v odpovídající dávce a uložíte do mikrovlnné trouby na správný čas. Typickým výrobcem takového kuchyňského vybavení je společnost Tupperware.


Na značnou část svých produktů Tescoma poskytuje nadstandardní záruku 3-let. Za pouhých pár korun si tak můžete pořídit například kulatou nádobu na rýži. Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně.


Funkce se starají o automatické přepnutí na udržovací teplotu po dovaření, hlídají, když se vypaří všechna voda a podobně. Hrnec disponuje ochranou proti vyvaření vody a dokáže udržovat teplotu po ukončení vaření. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně.


Sign in to your Tesco account to shop groceries easily using your favourites list. You can also update your account details and manage your Clubcar including checking your points. Poradíme vám jak vybrat rýžovar a dáme vám tipy na nejlepší rýžovary dle uživatelů a dalších kritérií. Je vhodný pro přípravu všech druhů rýže.


Tescoma rýžovar

Tento hrnec na vaření rýže má plně automatický provoz, funkci udržování teploty (až hodin), ochranu proti přehřátí a proti vypaření vody a také automatické vypnutí po dovaření. Jednoduchý rýžovar automaticky uvaří rýži až je dokonale měkká. Rýže je chutná a jemná. Navíc se uchovává horká.


Nemusíte jen vařit rýži. Uvaří také cereálie a díky funkci vaření v páře uvaří libovolné pokrmy. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry. Do moderní kuchyně patří bezesporu celá škála kuchyňských spotřebičů, které nám dokáží ve všech směrech usnadnit práci při přípravě pokrmů. TESCOMA hrnec na rýži PURITY MicroWave.


Příprava jídel v páře je šetrná, protože neničí obsah vitamínů a minerálů. Tento multifunkční rýžovar uspokojí vaše každodenní potřeby, jelikož nejen vaří rýži, až je dokonale měkká, ale zvládne i cereální kaši a díky funkci vaření v páře dokonce uvaří i další pokrmy navíc. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Všechny informace o produktu Tescoma hrnec na rýži Purity MicroWave, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma hrnec na rýži Purity MicroWave. Tlakové hrnce, neboli papiňáky, jsou v kuchyni oblíbené už od dob našich babiček.


Bezpečné tlakové hrnce oblíbených značek ( Tescoma , Tefal a další) nakoupíte na FAVI. Vybírejte z široké nabídky tlakových hrnců z oblíbených e-shopů pohodlně na jednom místě. Parné hrnce, tlakové hrnce, ryžovary a elektrické hrnce predstavujú pomocníkov v kuchyni, ktoré ocení nejedna gazdinka. NIelenže uľahčia prípravu jedál, ale pomôžu ich svojimi funkciami priviesť do dokonalosti. Parní hrnce, tlakové hrnce, rýžovary a elektrické hrnce představují pomocníky v kuchyni, které ocení nejedna hospodyňka.


Nejenže usnadní přípravu jídel, ale pomohou je svými funkcemi přivést do dokonalosti. Mlýnky, Chlebníky, Svítidla, pekárny a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky