pátek 14. prosince 2018

Revize plyn most

Provozní revize provádíme dle rozsahu a počtu spotřebičů již od 80- Kč. Proč je revize důležitá? Zemní plyn narozdíl od dřívějšího svítiplynu vysušuje konopné těsnění, které se používalo na starých rozvodech plynu.


Provádíme revize elektroinstalací a plynových rozvodů v obytných vozech a. Brno za sjezdem se dáte vpravo přes most a přímo proti sobě uvidíte naše.

Prodej LPG do automobilů, prodej P-B lahví, přestavby automobilů na pohon LPG. Montáže, prodej, opravy a revize plynových spotřebičů, vodoinstalací a domovních plynovodů. Montáž plynových přípojek, kotelen a ústředního topení.


Plynoinstalatéři Most - komplexní instalatérské práce v oboru plyn ,. Revize plynových zařízení v Mostu a okolí. Plynoservisy a plynové spotřebiče - Most. Poskytujeme servis a montáž nových zařízení či revize plynových zařízení a rozvodů plynu, regulace včetně montáže.


Tuto revizi zajistí dodavatelská organizace a zpravidla bývá součástí dodávky plynového zařízení.

Nabízíme služby v oblasti voda-topení- plyn. Provádíme montáže, rekonstrukce a opravy rozvodů plynu, topení, vody, kanalizace. Když je plyn odpojen delší dobu než měsíců, pak i tlakovou zkoušku. Chcete revizi plynu pro tyto, nebo podobné účely?


Cena za provedení revize plynu je 60- Kč, cena revize s tlakovou zkouškou je 80- Kč. Ceny jsou platné pro oblast Praha. Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení.


Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW. Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Kotleservis,opravy,servis a revize plynových kotlů akce! MONTÁŽ KONDENZAČNÍCH KOTLŮ VE SLEVĚ ! Jste na stránkách firmy která se zabývá opravami, údržbou, revizemi a montáží plynových kotlů.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění.


Dále provádíme kontrolu a revize spalinových cest. Chcete zajistit revize plynových zařízení a tlakových nádob?

Navštivte naši webovou stránku a kontaktujte nás. Vaši zakázku zpracujeme do hodin. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Soptík - spol.


Všechny plynové kotle musí být kontrolovány a musí jim být také provedena pravidelná revize od oprávněné osoby (revizní technik, který na to má platnou živnost). F - Rozvod plynů F- Domovní plynovody na plynná paliva. F- Průmyslové plynovody na plynná paliva kromě propan, butanu a jejich směsí. F- NTL, STL plynovody a přípojky pro veřejnou potřebu na zemní plyn. F- Rozvody technických plynů.


Vítejte na stránkách naší firmy, která již mnoho let zpracovává revizní zkoušky a revizní posudky pro velké, střední i malé organizace, státní správu i objekty pro bydlení. Opravy, revize , montáže a výměny plynových přípojek. Velmi rádi pro Vás zpracujeme revizní zkoušky a následně revizní posudky v rozsahu: revize elektroinstalací, revize rozvaděčů, revize elektrospotřebičů, revize hromosvodů. Ať se jedná o revize plynu či kompletní řešení topení vždy je pro nás důležitá kvalita naší práce a spokojenost našich zákazníků.


Nabídka našich služeb: - montáže a opravy rozvodů vody, plynu a topení - záruční a pozáruční opravy, montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky