úterý 25. prosince 2018

Lego jednotlivé díly

Připravili jsme novou dimenzi LEGA pro ty, kteří nechtějí být při své tvorbě ničím limitováni. Pozornost jsme zaměřili především tvůrčím technickým směrem, ale svůj prostor tu mají i ostatní kategorie. Vítám Vás na stránkách ledily. S přihédnutím k současné situaci bude zboží od 16.


Lego dílky použité i nové.

Doplňte si svou sbírku o chybějící kostky. Najdete zde lego dílky na auta, lodě, letadla, domy a další. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení.


Vzhledem k COVID-jsme museli zavést zvláštní opatření na všech našich pracovištích, aby se snížilo riziko šíření infekce. Nákup dílků není proto ve. Nakupovat online mohou pouze zákazníci starší let. LEGO , logo LEGO , Minifigurky, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS a MIXELS jsou ochranné známky nebo jsou chráněny autorským právem LEGO Group.


Všechna práva vyhrazena.

Většinu dílků si sami fotíme a tudíž vidíte reálný snímek námi prodávaných kostiček. Značka, logo a LEGO figurka jsou ochrannými známkami LEGO Group a zde jsou použity na základě zvláštního povolení. Díky své náročnější konstrukčnosti se jedná převážně o díly pro chlapce. Potřebujete-li Technic náhradní díly , prohlédněte si následujicí stránky.


Tento seriál má celkem série. A tak vznikl nápad spojit a. Jednotlivé díly prvních dvou sérií jsou dost krátké. Fotka u každé aukce přesně odpovídá draženému dílu. V případě dotazu pište. This feature is not available right now.


Please try again later. Zvládne přesunout velký počet cestujících při zachování vysokého standardu pohodlí. Dodává se včetně sedmirychlostního čtyřkanálového IR ovládání. Propadl kostičkám lega.


Stavebnice SLUBAN jsou kvalitně provedeny. Značka SLUBAN je známá po celém světě- ve východní i západní Evropě, v USA, Kanadě, Ruska, Austrálii a také v Hong Kongu, Indii a dalších. Learn About Life On Earth Millions Of Years Ago With This Amazing Collectible.

Build the Tyrannosaurus Rex, Triceratops And More With This New Collectible. Máme pro vás všechny tři fáze marvelovskýho světa seřazený tak, jak jdou dějově po sobě. Když si vezmete dovolenou tak na tejden, tak to určitě dáte. Toto mu umožňuje bojovat s více nepřáteli, a to tak, že pošle svých nohou každou jiným směrem, zatímco jeho jiné komponenty monitorují okolí a braní před útoky.


Jako jeden celek může Kraahu vypouštět mráčky ochromovacího plynu. Polikarpova stavebnice sestava 29. Designový doplněk, pro který najdete nejedno využití, tak ukažte vaší tvořivost s tímto netradičním úložným prostorem.


Zvedněte horní část a odhalte úložný prostor pro malé hračky, kostičky a jiné. Díky těmto prvkům se mohou děti rychle pustit do stavění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky