pondělí 21. ledna 2019

Apartmány horní mísečky

The Horní apartments have a balcony, a fully equipped kitchen, free Wi-Fi, a bathroom with a shower, a living room with a sofa bed and a bedroom with a double bed. A larger supermarket and swimming pool are 1. Lyžařské vybavení si lze vypůjčit na místě, a v apartmánech Horní si lze koupit i skipasy. Pro milovníky zimních aktivit začíná sezóna s prvním sněhem v listopadu a končí až v květnu.


Ena naših naj izbir - Horni Misečky.

Ski equipment can be hired on site, and ski passes can also be purchased at the Horní. HORSKÉ APARTMÁNY HORNÍ MÍSEČKY – II. ETAPA Uvidíte první i poslední sněhovou vločku z pohodlí svého apartmánu v Krkonošském národním parku – poslední novostavba široko daleko! V rámci ubytovacího objektu se nachází podzemní garáže pro parkování osobních vozidel. Jejich předností je umístění přímo vedle sjezdovek.


You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. This property will not accommodate hen, stag or similar parties. A damage deposit of EUR 1is required on arrival.

Guests can relax at a terrace. Nabízíme ubytování v krásných apartmánech v Krkonoších. Jsou tady závodní a standardní běžecké tratě. Horní Mísečky patří mezi klidná místa a jsou zejména vhodné pro rodiny s dětmi. Lanová dráha Medvědín je ideálním spojením.


Ubytování na Horních Mísečkách je možné i na pensionu Horské Zátiší. This altitude guarantees the best climatic and. Databáze ubytování obsahuje přímé kontakty na vlastníky ubytování v Horních Mísečkách.


Rezervace ubytování probíhají bez prostředníka a bez provize. Počet nalezených objektů: 0. Nachází se zde nadstandardně vybavené apartmány s celkovou kapacitou až pro osob. Součástí apartmánů jsou též prostory k úschově kol a. Krkonoše, nabízí ubytování v komfortních kompletně vybavených apartmánech v nadm.


Zvláště rodiny s malými dětmi ocení ubytování hned vedle sjezdových tratí a lanovek. Er bietet Ihnen luxuriöse Unterkunft und viele Dienstleistungen für Ihren angenehmen Urlaub im Riesengebirge an. Ubytování ve velmi pěkných útulných apartmánech umístěných na klidném místě u lesa orientované na jihozápadní stranu.

The apartment offers a terrace. Pohodlný nákup dovolené se Zájezdy. Denně nové Last Minute nabídky.


Vánoční a novoroční termín lze přizpůsobit dle potřeb zákazníka a dle možností a obsazenosti apartmánů. Medvědín, kde je sedačková lanovka Medvědín - Špindlerův Mlýn. V obci Vítkovice v Krkonoších. Apartmány a studia pro osoby.


Příjezd do areálu je po nové silnici z Jilemnice, směrem na Vítkovice v Krkonoších. Na mapě jej naleznete několik kilometrů západně od Špindlerova Mlýna. Skiareál Špindlerův Mlýn.


Aktuální informace o stavu sjezdovek, sněhové situaci a on-line kamery. Ceník jízdného na vlecích v celém ski areálu Špindlerův Mlýn – Medvědín. Místo zrodu nových lyžařů.


Zde se rodí noví lyžaři a snowboarďáci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky