úterý 22. ledna 2019

Odpočívadla na topení pro kočky

Velmi oblíbeným místem jsou pro kočky radiátory. Na topení můžeme dát kočičí deku, ale oblíbenější a lépe vypadající jsou odpočívadla pro kočky speciálně konstruovaná k závěsu na topení. Praktické odpočívadlo k zavěšení na topení je ideálním místem k vyhřívání pro Vaší kočku.


V nabídce našeho e-shopu najdete odpočívadla pro kočky na topení i závěsná odpočívadla. Odpočívadlo pro kočku – kočičí pelech na topení je praktický pelíšek pro vaši kočku, která si libuje v teple. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Závěsné odpočívadlo na topení pro kočky Yumi si oblíbí každá kočka, vhodné pro všechny běžné typy topení o hloubce max. Kočky mají rády teploučko!


V době léta se rády vyhřívají na parapětě na sluníčku, v zimě se zdržují blízko radiátorů. Díky odpodívadlu bude oblíbený prostor Vaší kočky krásně měkkoučký a pohodlný. Ideální odpočívadlo k lenošení!


Nakupujte nyní výhodně na bitiba. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

MAGIC CAT, Zolux, CAT GATO a dalších. Polička pro kočky je měkká díky dutému vláknu. Ložní plocha je vyztužená deskou z dřevotřísky. Snadno ji zavěsíte pomocí háků na radiátor.


Vhodná pro praní v pračce. Lehátka na topení pro kočky velmi doporučujeme. Odpočívadla na radiátor mohou dokonce využívat i dvě kočky najednou.


Vaše kočka si jistě nové závěsné odpočívadlo na topení zamiluje. Hledáte na odpocivadlo topeni zavesne? Nobby Paradies pelíšek na radiátor pro. Závěsné pelíšky kočičky zbožňují. Pelíšky pro kočky na radiátor nebo parapet.


Vrchní část pelíšku (umístěna nahoře na radiátoru) může - ve chvílích, kdy radiátor není příliš rozehřátý. Dopřejte své kočce pohodlný život a pořiďte ji do svého domova odpočívadlo. V naší nabídce naleznete různé druhy odpočívadel pro kočky , mezi nejprodávanější patří odpočívadla na topení. Nabízíme odpočívadla pro malé i velké kočky a zaujmout by vás mohla i škrabadla z našeho zverimexu.


Tyče spojující odpočívací patra jsou obalené sisalovým provazem, kde si kočky můžou dosyta brousit drápky a neničí pak zařízení v bytě. Všechny informace o produktu UD Závěsné odpočívadlo na topení pro kočky , DZ87 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze UD Závěsné odpočívadlo na topení pro kočky , DZ872.

Nechcete mít poškrábaný a potrhaný nábytek, koberce nebo gauč? Nejlepším řešením je určitě škrabadlo pro kočky. Zde si kočička obrousí svoje drápky lépe než o Váš gauč, skvěle se vyřádí a zároveň bude mít měkký úkryt s přehledem o všem, co se v domácnosti děje. Vyberte jí škrabadlo přesně na míru a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky