pátek 25. ledna 2019

Kontaktní teploměr

First Aid Kit Supplies - Buy Now! Exercise Products - Sale Now On! Další možnou volbou jak vytvořit kvalitní dotykový (povrchový) teploměr je vybrání vhodného teplotního čidla (s vhodnou měřicí hlavou pro Vaši aplikaci )a kontrolního teploměru. Kontaktní teploměr pro jednoduché měření.


Hledáte-li spolehlivou a levnou náhradu rtuťového teploměru, kupte si kontaktní teploměr.

Ty nejjednodušší seženete už za něco málo přes stovku. Teplotu s ním změříte přímým kontaktem s některou částí těla. Vkládá se do podpaží, úst, pochvy nebo konečníku.


Omron Eco Temp II je kontaktní teploměr , který je určen pro orální, axilární a rektální měření. Princip měření je založen na stanovení aktuální (ustálené teploty), neprediktivní. Infra teploměr je také vhodný k rychlému měření teploty kojenecké láhve, dětské výživy nebo mléka, vody ve vaničce pro koupání miminka, bezkontaktní infra teploměr MAIZU, bezkontaktní infrateploměr CA-MI, bezkontaktní teploměr BREMED a ušní infra teploměr CAMI, bezdotykový teploměr INFRAFOCUS.


Obecně platí, že byste měli volit takový teploměr , který plně odpovídá vašim požadavků a potřebám domácnosti.

Asi každý z nás ví, jak je obtížné donutit malé děti, aby si nechaly změřit teplotu. Zvukový signál, kontaktní. Akustický signál se mění synchronně s optickou (barevnou) indikací na základě naměřené teploty resp. Zrychlený teploměr – neboli „rychloběžka“, je schopen naměřit tělesnou teplotu během 6-sekund.


Teploměr Amprobe TMD-Kód: AP01. Velmi jednoduchým způsobem změří teplotu, ale není vhodný pro dlouhodobé ponechání v ústech miminka. Bezkontaktní infra teploměr. Infračervené teploměry, pyrometry.


Vzhledem k tomu, že teploměr měří teplotu a ne teplo, měl by korektní český název přístroje být teplotoměr, nicméně označení teploměr je zažité a běžné. Thermoval jsou vysoce kvalitní teploměry od společnosti HARTMANN – RICO. Takto teplotu změříte rychle a přesně. Parametry: Měření teploty lidského těla. Voděodolné provedení pro snadnou desinfekci.


Rychlé zjištění teploty - do sekund. Funkce automatického vypnutí. Vestavěná paměť pro poslední měření.

Skvělý čelní IR bezkontaktní teploměr pro lékaře s kalibračním listem za bezkonkurenční cenu. Nejlepší bezkontaktní teploměr v kategorii IR lékařských teploměrů s kalibrací a kalibračním listem v ceně. Vhodný pro měření syndromu diabetické nohy. Digitální teploměry slouží ke spolehlivému měření tělesné teploty v domácím podmínkách. Oproti dřívějším rtuťovým teploměrům a dnešním s obsahem galia jsou digitální teploměry mnohem přesnější.


Použitý IR teploměr má pevně nastavenou emisivitu 0. Jeho údaj je proto správný pro povrch s emisivitou 95. Multifunkční měření umožňuje měřit jak tělesnou teplotu tak i teplotu objektu. Možnost uložit až záznamů měření. Teplota okolí pro měření tělesné teploty - 40°C, vlhkost menší než. Pokrokový bezkontaktní teploměr s modrým osvětlením místa měření pro snadnější použití přes den a také v noci.


Automatické měření s unikátní kontrolou správné vzdálenosti od povrchu těla. Indikátor pro přesné samoměření tělesné teploty. Díky jedinečné technologii umožňuje stabilní měření, které není.


Ukázka seznamu a tabulky. UKÁZKA VYBRANÝCH TYPŮ TEPLOMĚRŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky