středa 23. ledna 2019

Solární sprcha přenosná

Přenosná solární sprcha. To umožní také její nízká hmotnost. Nevýhodou daného řešení je to, že pojme spíše menší objem vody, jelikož má malou nádrž. Každé balení solární sprchy obsahuje vše, co je třeba k její instalaci.


Po upevnění sprchy a instalaci na zvoleném místě není běžně solární sprcha přenosná , nicméně i tak můžete pro ni samozřejmě jiné místo (s lepším slunečním svitem apod.) a po provedení demontáže ji umístit jinde. Solární sprcha jako skvělé osvěžení.

Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén? Díky skvělým vlastnostem ji využijete jak doma u bazénu, tak na chalupě na dosah přírody. Pamatujte ale na to, že solární sprcha musí být po celou dobu připojena ke zdroji vody. Výrobce kromě slušné kapacity garantuje vysokou stabilitu. Pro umístění sprchy je.


Napojení na vodovodní řád je velmi snadné, sprchu lze napojit běžnou zahradní hadicí přes hadicovou rychlospojku. Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Voda je následně zahřátá.

Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat teplou vodou. Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd. Díky systému, který udržuje vodu pod tlakem, již nemusíte sprchu zavěšovat.


Levná závěsná solární sprcha Intex. Užívejte si osvěžující sprchy všude, kde vám klasická sprcha chybí. Sprcha tak nemusí „strašit“ na zahradě mimo sezónu. Stejně jako samotný bazén ji prostě odklidíte do garáže nebo jinam z dohledu.


Speciální typ – turistická sprcha. Poněkud méně známou, ale přesto rozhodně zajímavou, variantou solární sprchy je i tzv. Jde o zásobník s měkkou hadicí a malinkou. Doprodej skladových kusů. Vhodná do batohu při turistice, outdooru,.


Po vyprodání skladových zásob není možné tuto sprchu nadále objednat! Tlaková sprcha je dobrým řešením pro každého, kdo potřebuje přenosnou sprchu s dostatečným tlakem a malými nároky na skladovací prostory. Zahradní sprcha se solárním ohřevem.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Přestaňte snít o sprše se studenou vodou a pořiďte si zahradní sprchu.

Vytoužené osvěžení budete mít kdykoliv k dispozici. Velký výběr za skvělé ceny najdete na FAVI. Skvělé jsou mobilní solární sprchy s ohřevem vody.


V nabídce zahradní sprchy Gardena i další. Podle materiálu: nerezová zahradní sprcha , plastová solární sprcha , hliníková venkovní sprcha. Nožní pumpou si vytvoříte potřebný tlak a tak se můžete kdekoliv nezávisle na energii sprchovat.


Nádoba je položená na zemi (nelze zavěšovat) a v případě možnosti ji lze nahřát slunečními paprsky. A jak solární sprcha funguje? Je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody a zároveň funguje coby solární kolektor. Během slunečných dnů může teplota vody v zásobníku vystoupat až na °C.


Její největší výhodou je to, že vás její provoz díky solární energii téměř nic nestojí. S jakými typy se na trhu můžete setkat a podle jakých parametrů vybírat? To se dozvíte z našeho rádce.


Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Na slunci ohřeje cca litrů vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky