pátek 11. ledna 2019

Nano podložka

Nano podložka

Jednoducho povedané, všetko čo na ňu položíte ostane pevne „prilepené, dokonca aj pri prejazdoch najostrejšími zákrutami. Nano podložka je novinkou tohto ro. Nepostradatelný pomocník na cesty. Nemáte kde odložiť svoj mobil, okuliare, či mince? Nanopodložka černá velká 20x13cm.


Nano podložka

Nedrží vám na skle v stojane navigácia? Ponúkame vám unikátnu nano podložku, ktorú využijete nie len vo svojom aute, ale aj v. Apple Ipod Nano 6th Generation 8GB Silver Grey MpPlayer out of stars 2. Is this feature helpful? Thank you for your feedback.


Podložka je na dotyk lepkavá, ale nezanechává na. Objevil jsem na Aukru kopici prodejců, co prodávájí do auta tzv. Bez lepidla, prostě jen tak. NANO podložka - čierna 15x9cm.


Nano podložka

Nano-podložka je špeciálna podložka s povrchom z nanomateriálu. Je ideálna pre použitie v automobiloch. Vďaka vlastnostiam nano -podložky sa využijete hlavne v prípade, že v aute nemáte dostatok odklad. Lze odložit telefon, klíče a další drobnosti na palubní desce. Pěkný doplněk, vhodné i jako dárek.


Protiskluzová podložka pro bezpečné umístění vašeho telefonu, iPo slunečních brýlí a dalších věcí, které máme po ruce. Díky použitému materiálu (kvalitní silikon a nano -technologie) drží odložené věci spolehlivě na podložce. Pokud podložka časem díky prachu ztratí svou přilnavost,. Je až neuvěřitelné co přistýlková matrace Nano Spa dokáže vyřešit. Revoluční Nano taštičkové pružinky v kombinaci s HR pěnou Eucalyptus poskytují maximální komfort ležení.


Nano podložka

Nano Pružinky jsou tvarově stálé a zároveň se velmi jemně přizpůsobují křivkám Vašeho těla. Přistýlka je velmi vzdušná a vhodná i. D Špeciálny silikón vykonaný v nanotechnológii dokonale drží kľúče, telefón a ďalšie drobnosti ako napr. Protišmyková podložka pre bezpečné umiestnenie vášho telefónu, iPo slnečných okuliarov a ďalších vecí, ktoré máme po ruke.


Vďaka použitému materiálu (kvalitný silikón a nano -technológie) držia odložené veci spoľahlivo na podložke. Proto jsme přešli k platbám pouze bankovním převodem či platební kartou na e-shopu. Nepotrebujete žiadne lepidlo alebo lepiacu pásku, pretože podložka sa sama prisaje a drží ako pribitá! Na nano -podložku nie je vhodné umiestňovať predmety trvale.


Jedná sa o revolučný doplnok do vášho auta, kancelárie či domácnosti. Unikátna protisklzová nano podložka má extra priľnavý povrch. Univerzální držák na tablet - do auta na sklo, nebo palubní desku. Nano hubička, nano houba, nano podložka.


Tovar doručujeme na územie Slovenskej a Českej republiky. Je možný aj osobný odber v mieste prevádzky e-shop. Za tovar je možné zaplatiť pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky