úterý 8. ledna 2019

Nerezové zvonkové tlačítko

Nerezové zvonkové tlačítko

ZVONKOVÉ TLAČÍTKO NEREZ. Náhradní nerezové tlačítko po sestavy s poštovními schránkami a pro zvonkové panely. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nejlépe hodnocené výrobky v kategori. Průměr tlačítka je 22mm, montážní otvor 19mm.


Pro spotřebiče s napětím 12V až 230V s maximálním zatížením 2A. IPPři připojení na stejnosměrné napětí (DC) může mít tlačítko zvonku zátěž až A. Specializovaný obchod DSTechnik. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Prodej zabezpečovací techniky.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. IPPři připojení na stejnosměrné napětí (DC) může mít tlačítko zvonku zátěž až A. Optimální dotyková odezva a přesné vedení prstu na tlačítko přes límec. Snadná instalace pomocí speciálních bezšroubových. V kategórii Zvončekové tlačidla najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení.


Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Jsou dodávána v šesti různých variantách. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Nerezové zvonkové tlačítko s LED podsvícením.


V horní polovině tlačítka je průhledná krytka pro umístění jmenovky. Tlačítko je provedeno v krytí IP-44. Popis Při připojení na stejnosměrné napětí (DC) může mít tlačítko zvonku zátěž až A. Cena nyn í (s DPH): 2900Kč. Více než 5ks k dispozici. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Nerezové zvonkové tlačítko

Podle typu zvonku vybírejte tlačítka drátová nebo bezdrátová napájená bateriemi. Zvonková tlačítka určená k nabízeným zvonkům. Nabízíme tlačítka klasická, podsvětlená i zvonková tlačítka v luxusním provedení z mosazi nebo odlévaného kamene. Moduly systému Sinthesi umožňují několik variant řešení.


Při tlačítkové volbě má každý účastník svou podsvícenou jmenovku a nerezové tlačítko zvonku. Ačkoliv může být modulů s tlačítky instalováno libovolné množství, jedná se o vhodný typ spíše pro menší počet účastníků. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.


Nerezové zvonkové tlačítko

Díky tomu je umístíte kamkoli si usmyslíte. Naše nejnovější venkovní bezdrátové zvonky s nekonečným dosahem si poradí s jakkoli odlehlou brankou. Zásluhou integrovaného opakovače signálu se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky