úterý 8. ledna 2019

Textilní zásobník na pelety

Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Textilní zásobníky Velké textilní zásobníky pelet jsou určeny k pohodlnému uskladnění pelet na topnou sezónu. Zásobníky je možné umístit přímo do kotelny nebo do přilehlých prostor.


Další možností je jejich umístění do uzavřených venkovních přístřešků tak, aby nebyly vystaveny slunečnímu záření a. Zásobník na pelety může být nějaká nádoba, silo, cisterna nebo místnost. Nádoba může být součástí kotle jako jeden celek, nebo je samostatně umístěná vedle něj.

Silo i cisterna se umísťují do místnosti sousedící s kotelnou, v případě velké kotelny přímo do ní. Vážení čtenáři, vzhledem k tomu, že většina z vás má problém, jak po instalaci kotle Guntamatic vybudovat silo na pelety (celoroční zásobník ), rozhodli jsme se pro vás připravit tuto fotoreportáž se stručným popisem, jak nejlépe na to. Celosezónní silo na pelety. Základem všeho je suchá místnost s rovnou a pevnou podlahou. Povrch stěn by měl být homogenní, pokud se omítka drolí, doporučuji vystěrkovat.


Začínáme od montáže a připevnění žlabů pro vedení šnekového dopravníku pelet. Systém je složen z několika kusů, se správným výběrem. Podavač je ovládán regulátorem a přívod paliva se provádí cyklicky podle nastavení regulátoru.

Prostor kotelny s externím zásobníkem na pelety 11m 3. Popis: Kotelna s externím zásobníkem paliva uloženým v zemi vedle objektu, v těsné blízkosti kotelny. Vyrábíme dřevěné pelety a instalujeme kotle na pelety a kamna na pelety. Podzemní Správná skladová řešení pro každý dům Ocelové nebo textilní zásobníky jsou vhodnou alternativou pro zásobníky, které využívají plochu celé místnosti. Automatické kotle na pelety se zásobníkem Kotle na pelety pro spalování pelet je možno zařadit mezi pokrokové úsporné způsoby vytápění rodinných domů, bytů, firem, skladů, hotelů, penzionů aj.


Předností je objemný zásobník paliva, který vydrží někdy i několik dnů. Vážení zákazníci, usilovně pracujeme na expedici Vašich objednávek. Veškeré objednávky by měly být odeslány nejpozději 28.


Nádrže slúžia ako zásobníky peliet pre automatické kotly na pelety. Umožňujú veľkú variabilitu umiestnenia v priestore kotolne. Volně ložené pelety , které nafouká speciální cisterna. Tento způsob je pro zákazníka nejkomfortnější, cena pelet bývá nejnižší, zásobník pelet je vhodné pro RD objemově dimenzovat na celou topnou sezónu a tedy jeden závoz ročně. Pro kvalitní cisternové závozy požadujte certifikovanou ENplus cisternu.


Zásobníky na pelety všech typů jsou dodávány k automatickým kotlům na pelety řady BioClass, které jsou vybaveny samostatným podávacím šnekem. Zásobnik typu L je možno doplnit o pneumatickou jednotku pro dopravu pelet ze sezónního zásobníku. Základní typy - S, L - lze umístit vlevo nebo vpravo od kotle.


C systém spalování: - katalytické spalování při vysoké teplotě - nenáročný na údržbu - minimální produkce popela - minimální emise.

Volitelní doplňky kotle na pelety. Nádrže na pelety s dopravníkem DRA2 které jsou určeny pro malé a stísněné kotelny. Nádrže mohou být umístěny v těsné blízkosti kotle, tak aby sestava zabírala co nejméně místa. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách. PelletMaster – zásobník na pelety.


Zásobníky pro skladování dřevního granulátu nacházejí použití jak v malých dom. Je možné si zřídit doma zásobník na pelety , a to ideálně ve sklepě anebo přímo v kotelně. Pak si lze pelety objednat jako dodávku, která se doveze do domu cisternou.


Ta objednané pelety nafouká přímo do vašeho zásobníku. Kotel si pak již pelety odebírá sám podle potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky