pátek 22. června 2018

Montáž opravy revize a zkoušky zdvihacích zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení. Provádíme opravy a revize vyhrazených zdvihacích zařízení. Nemáte jasno v tom, kdy se provádí ze zákona povinné pravidelné kontroly, revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení ? Přečtěte si ucelený článek, ve kterém se mimo jiné dozvíte také informace o typech zdvihacích zařízení , nejdůležitější legislativu, lhůty a termíny revizí a zkoušek.


Zdvihací zařízení jsou souhrnem konstrukčních prvků a mechanismů, které jsou určeny ke zdvihání a přepravě břemen a osob.

Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout. The statistics on temporary mobility show the number of declarations provided to host countries by professionals wishing to provide services on a temporary and. Co když mně chybí odpovědný zástupce pro montáž , opravy , revize a zkoušky elektrických zařízení ? Provedeme zkoušky , inspekce a zvláštní posouzení.


Pokud totiž odpovědného zástupce. Pořádáme základní a periodické školení včetně jeřábníka, obsluhy nakládacího jeřábu, vazače břemen a dalších. Nabízíme montáže, opravy , revize a zkoušky elektrických zařízení , výrobu, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.


Nabízíme proškolení jeřábníků, vazačů, revize a revizní zkoušky zdvihacích i vyhrazených zdvihacích zařízení. Založení firmy určené pro montáž , opravy , revize a zkoušky elektrických zařízení vyžaduje nejdříve získání příslušného živnostenské oprávnění a pak založení s.

Podmínky živnostenského podnikání upravuje zákon č. Aktuální katalog firem v kategorii revize zdvihacích zařízení. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Společnost PONTI Kunčí s. Zajišťujeme revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení - autozvedáků, nákladních zvedáků, kanálových i jámových zvedáků, dílenských jeřábů včetně jejich oprav (i generálních), repasí, dodávek náhradních dílů i. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů. Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž , revize a opra.


Autorizovaný prodej a servis elektrických kladkostrojů Liftket. Opravy , revize modernizace jeřábových drah a zdvihacích zařízení. Výroba a montáž mostových a otočných jeřábů. Jeřábové kočky, dálkové rádiové ovládání jeřábů.


Ke každé revizi vystavíme doklad v souladu s platnou legislativou. Pro své stále zákazníky vedeme evidenci všech sledovaných zdvihacích a manipulačních zařízení. Zajišťujeme kompletní služby, týkající se veškerých zdvihacích zařízení nebo jeřábů - servis, revize , opravy. Základní a periodické školení obsluhy.


Dodávky, montáž , opravy , revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení : montáž nových výtahů, rekonstrukce a modernizace výtahů,. Melč - Česká republika Tel. Zajistíme revize vakuových přísavek i opravy zdvihacích zařízení.

Naše manipulační technika je vždy ve 1 stavu! Nákupem či pronájmem to u nás nekončí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky