úterý 26. června 2018

Prostorový termostat fenix

Prostorový termostat fenix

DOMOVNÍTermostaty pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy apod. SPECIÁLNÍ REGULACE Regulační prvky pro řízení útlumu, hygrotermostaty a hygrostaty, časově programovatelné spínače, snižovače proudové zátěže VENKOVNÍ A PRŮMYSLOVÉ Řízení protimrazové ochrany. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.


Prostorový termostat fenix

Programovatelný dotykový termostat vhodný pro elektrické podlahové a stropní sálavé vytápění. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového displeje - snadné a přehledné nastavení požadovaných funkcí při optimalizaci komfortu vytápění a minimalizaci provozních nákladů. Nástěnný prostorový termostat 5°. Patří sem regulátory pro běžné prostředí – tedy pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, apod.


Regulátor ( termostat ) bývá obvykle umístěn přímo v interiéru vytápěné místnosti a na základě sledovaných parametrů (teplota vzduchu v místnosti, teplota podlahy) ovládá připojené vytápění. Všechny informace o produktu Termostat Termostat FENIX TFT dotykový elektronický, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Termostat FENIX TFT dotykový elektronický. Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Thermostats and controls This includes regulators for common environments – i. The regulator ( thermostat ) is usually located directly in the interior of the heated room, and it controls connected heating on the basis of monitored parameters (air temperature in the room, floor temperature). Prostorové termostaty FENIX Průmyslové termostaty s různým teplotním rozsahem a IP krytím, které snímají teplotu prostoru, ve kterém jsou umístěny.


Prostorový termostat fenix

Termostaty se instalují na stěnu, čidlo teploty je zabudováno přímo do termostatu. Nelze jej tedy použít pro systémy podlahového vytápění. Všestranným pomocníkem je bezdrátový termostat , který můžete ovládat dálkově pomocí počítače nebo mobilní aplikace ve smartphonu nebo tabletu. Takovým digitálním termostatem je například Salus iT 5Set, s nímž budete mít pod kontrolou teplotu vody a ohřev topení ve své domácnosti.


Fenix -Therm 1analogový univerzální termostat. Integrovaný wifi modul pro připojení k domácí síti, vzdálené ovládání pomocí cloud serveru (aplikace pro iOS, Android), barevný dotykový displej, CZ menu. Návod k obsluze na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT pro elektrické podlahové topení, stropní vytápění a nástěnné topné panely a konvektory. Tento termostat lze použít. Aplikace, kde můžeme najít prostorový termostat jsou např.


Prostorové termostaty můžeme využít pro plynové či elektrické kotle, přímotopy, fan-coil jednotky, tepelná čerpadla, ale i pro podlahové vytápění, ventilační systémy nebo systémy chlazení. Analogový termostat Komplet ATC - kombinovaný (F,R) Elko EP. Prostorový termostat PTs podsvíceným velkým displejem a inteligentní regulací. Bimetalový prostorový termostat. Pokojový termostat , prostorový termostat , pokojovy termostat , prostorovy termostat.


Fenix TFT - pokojový termostat s dotykovým dispejem. Týdenní programovatelný termostat s dotykovým displejem, přepínatelným režimem jen podlaha, jen prostor. V soucasne chvili platba mozna pouze predem. Vas Bks obchod ESHOP - nová vzorkovna na adrese CHOŤÁNKY 1u Poděbrad. Ovládejte tepelnou pohodu s termostaty ABB Tango.


V designu ABB Tango se vyrábí Termostaty s otočným ovládáním a Termostaty programovatelné. Oba typy jsou univerzální, to znamená, že je lze použít jako prostorové termostaty, nebo jako podlahové termostaty. PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci vytápění.


Výhodou je rychlá změna požadované teploty pouhým otočením kolečka a možnost nastavení týdenního programu s 6-ti teplotními změnami na den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky