středa 20. června 2018

Opravy chladičů ostrava

Dokážeme opravit chladiče od malých úniků až po kompletní generální opravy všech druhů a typů chladičů osazovaných ne jen do automobilů, motocyklů, traktorů, kombajnů, stavebních a speciálních strojů. Prodej chladičů v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AUTOVRAKOVIŠTĚ MILATA, Motora. INTERCOLLER opravujeme trubky a hadice klimatizací včetně koncovek opravujeme závity systémem Heli-coil a V-coil provádíme soustružení brzdových kotoučů a bubnů odvrtání zalomených šroubů a opravy závitů opravy hliníkových disků kol svařování hliníku-olejové. Mám proto potřebné znalosti a zkušenosti, abych se mohl naplno věnovat i těm nejnáročnějším opravám.


Opravy chladičů ostrava

ODBORNÍCI NA OPRAVU A VÝROBU CHLADIČŮ CO VÁM NABÍZÍME? Aktuální katalog firem v kategorii Autoservisy Ostrava -město. Chcete, aby Vaše auto fungovalo jako hodinky?


Chladiče opravujeme na počkání. Opravujeme všechny typy chladičů pro osobní a nákladní automobily. Zajistíme opravy a výměnu tlakových hadic, trubek a koncovek klimatizace.


Opravy chladičů ostrava

Sháníte zkušeného a schopného opraváře ve městě Ostrava a jeho okolí? Nabízíme prodej nových chladiců všeho druhu. Zaměřuji se na opravy ledniček, chladniček a mrazniček. Profesionální přístup, odborná znalost a letité zkušenosti v oboru samozřejmostí. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat služby.


Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s využíváním vašeho souboru cookie. Repase měničů a rozvaděčů. Konsultace při diagnostice závad a problémů po opravách. Autochladiče - výroba, opravy ,prodej veškerých chladičů.


Offroakompletní úpravy a prodej dílů. Renomovaný servis motocyklů všech značek. Vítejte na stránkách firmy ST MOTO, motoservisu s více než dvacetiletou tradicí. Před započetím opravy chladiče je zpravidla prováděno tlakování chladiče. Musí být chladič pro opravu demontován z vozu?


Opravy svařováním hliníku od 5Kč. Pro tlakování i opravu je potřeby aby byl chladič demontovaný z vozu. Samozřejmostí je profesionální přístup, odborná znalost a letité zkušenosti v oboru. Opravíme Vám běžné poruchy na vaší lednici.


Karosárna Autoemistar Frýdek-Místek. Na přání našich zákazníků nově nabízíme karosářské práce. V automobilovém průmyslu se pohybujeme již řadu let od jejich prodeje, přes servis a současně jsme se rozhodli rozšířit naše služby o karosářské práce a následné lakování vozidel.


UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad. Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje a časové náročnosti opravy ,nebo délky zjištění závady. Prověřte si dodavatele: Autoservis Ostrava. Popis činnosti firmy Autoservis Ostrava : Provoz autoservisu se zaměřením na opravy chladičů. Nabídka svařování hliníků a plastů.


Opravy chladičů ostrava

Aleš Balicki - ledničky a mrazničky. V naší vlastní klempířské dílně uvedeme Váš vůz opět do originálního stavu včetně lakování. Provádíme veškeré karosářské opravy vozidel včetně likvidace pojistných událostí a služeb s tím spojené.


Za uvedené období jsme získaly řadu zkušeností v uvedené oblasti s vozidly této značky s většinou jejich vyráběných modelových provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky