pondělí 11. června 2018

Vzt potrubí

Vzt potrubí

VZT rozvody se skládají z přímého potrubí , oblouků, přechodů, odboček, nástavců, odskoků, tlumičů hluku a mnoho dalšího. LKR přímé čtyřhranné potrubí LBR čtyřhranné koleno s úhly 90° nebo 45°, v pravoúhlém provedení LBXR čtyřhranný oblouk s úhly 90° nebo 45°, v zaobleném provedení. Více než 15-ti leté zkušenosti. Moderní linky na výrobu vzduchotechnikého potrubí společně s přístupem k zákazníkům jsou předpokladem pro dodávku a předcházející návrh vzduchotechnických rozvodů a následnou montáží VZT.


PUR tvrzené pěny, opatřené po obou stranách hliníkovým polepem. Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např. Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení. Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné polyuretanové, s povrchovou úpravou gofrovaného hliníku. Nabízený sortiment obsahuje čtyřhranné potrubí , kolena, odbočky (T-kusy), redukce a přechody ze čtyřhranného potrubí na kruhový průřez.


Společnost DRÁŽEK, spol. Vladimír DRÁŽEK – vzduchotechnika. Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Na e-shopu Vzduchotechnika. U potrubí kruhového průřezu se kreslí také jeho osa tenkou čerchovanou čarou.


Vzt potrubí

Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas. VENTILÁTORY Ventilátory do koupelen Ventilátory do potrubí Průmyslové ventilátory Stropní ventilátory Krbové ventilátory Střešní ventilátory Ventilátory přístrojové Rekuperační jednotky Ventilátory stolní a stojanové Osoušeče rukou Ventilátory příslušenství Vzt potrubí PVC a tvarovky Vzt potrubí ALU a tvarovky. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Termostatický regulační systém, slouží v systémech přirozené nebo mechanické ventilace pro přívod vzduchu.


Na dotaz je možné také dodat nerezové potrubí , celotmelené potrubí , lakované potrubí nebo potrubí ze silnějšího plechu. Spojovací profil je namontován na konci každé čtyřhranné. Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu.


Vzt potrubí

Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Tepelná i hluková izolace. Na toto potrubí vlastníme certifikaci dle ustanovení §zákona č. Výroba komponentů pro vzduchotechniku - spiro potrubí , tvarovky kruhového průřezu, tlumiče hluku, vzduchotechnické odbočky, výfukové hlavice.


Efekt vysoce účinné VZT jednotky může být snadno zmařen nežádoucími úniky vzduchu netěsnostmi potrubí před jeho distribucí do obytných místností. Těsnost potrubí společně se všemi komponenty by měla korespondovat s požadavky na VZT jednotky dané platnými předpisy. Protidešťová stříška z pozinkovaného plechu. Je vhodná jako pro menší rychlosti vzduchu, zejména jako ukončení tras ventilace se sociálek, bytů atp. Pro odsávání těžkých průmyslových nečistot z potrubí využíváme dmychadlo, které pracuje na odlišném principu, než standardní průmyslové ventilátory nebo vysavače.


Dmychadlo dokáže vytvořit silný podtlak až -8MPa a udržet sací výkon i při větším zatížení. Tímto způsobem dokážeme z potrubí odsát i. Standardy čtyřhranného potrubí Vzduchotechnikake stažení zde. Vám nejpozději do dnů od dodání kompletní dokumentace zašleme cenovou nabídku a možný termín dodání.


VZT potrubí je buď pevné, či flexibilní. Provádíme vyčištění kompletního přívodního, recirkulačního i odtahového potrubí v kancelářích nebo obchodních jednotkách. Následně proběhne důkladná dezinfekce prostředkem na bázi.


Jako základní materiály používáme černý plech, pozinkovaný plech a nerez. Výpočtový formulář pro výpočet online tlakových ztrát potrubí třením a návrh vhodného profilu vzduchotechnického potrubí čtyřhranného, nebo kruhového tvaru v závislosti na rychlosti, nebo průtoku vzduchu. Veletiny, okres Uherské Hradiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky