úterý 19. června 2018

Voděodolný mobil

Dotykový, nebo tlačítkový voděodolný mobil ? Tlačítkové jsou sice odolnější, ale zase postrádají funkce smartphonů. Mechanická odolnost – schopnost telefonu přežít nárazy, pády a vniknutí prachu. Potřebujete voděodolný mobil ? Dostáváme se k anketní otázce pro toto kolo Víkendové hlasovačky a diskuze.

Ta zní: potřebujete voděodolný mobil ? Svou odpověď volte podle toho, zda budete při výběru svého příštího telefonu přikládat alespoň nějakou váhu skutečnosti, zda je odolný proti vodě. Odolný chytrý telefon v 9. Jedná se o voděodolný telefon. Ten obsahuje šesťjadrový procesor s taktovacou frekvenciou jadra dosahujúcou až GHz. Treba podotknúť, že patrí medzi najvýkonnejšie mobilné výpočtové jednotky na trhu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Opět lepší než minule – jedenáctá generace nabídne promyšlenou fotosoustavu s úchvatným nočním režimem, nový, zářivější displej, výkonnější procesor a maximálně odolné tělo.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Outdoorové telefóny ocení každý, kdo chce používať svoj mobilný telefón aj v extrémnych situáciách. Tieto takmer nerozbitné odolné telefóny sa vyznačujú predovšetkým vodotesnosťou a odolnosťou voči pádom aj z veľkých výšok. Nejlepším řešením je, když má mobil možnost rozšíření paměti pomocí microSD karet. Ty jsou poměrně levné a úložný prostor mohou rozšířit o desítky Gigabytů. Připojení a další funkce.


LTE byste měli brát jako samozřejmost, kterou musí mobil bezpodmínečně splňovat. Vodoodolné alebo ak chcete vodotesné smartfóny sú veľmi populárne medzi ľuďmi, ktorí prichádzajú do styku s vodou pomerne často. V letnom období a období dovoleniek, kedy trávi väčšina z nás čas pri vode, by sme takýto telefón ocenili asi všetci. Jednotlivé standardy mají svá omezení a když je neznáte, snadno svému telefonu ublížíte.


Majitelé sluchátek uvítají 5mm audio jack. Všechny ostatní pak potěší Android 1 NFC a podpora GPS. Mobil podporuje i rychlé dobíjení.


V katalogu nemáme podrobnější informace o Vodotesny obal na mobil.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vyberte si u nás kvalitní příslušenství na svůj mobil.


V našem zavedeném e-shopu Mobilpouzdra. Takový prvek výbavy značí certifikace IPnebo IP68. Voděodolný telefon poznáte celkem jednoduše. Certifikace IPznamená, že telefon vydrží až metr pod hladinou vody po dobu minut, aniž by voda jakkoliv porušila jeho funkčnost. Vodotěsný obal na mobil se hodí na jakoukoliv návštěvu u vody, ať už jedete k moři, nebo k místnimu rybníku.


Všude kde je voda, hrozí nebezpečí pro naše smartphony. Nicméně můžete si Váš mobilní telefon snadno ochránit různými obaly, ve kterém zůstane Váš mobil případně peníze co máte sebou v suchu. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Jak vybírat odolný telefon Tentokrát jsme pro vás vytvořili recenzi několika odolných telefonů.


Teoreticky by tyto telefony měly být odolné proti vodě, prachu, nárazům, mrazu, vibracím či špíně. V praxi to bohužel i přes deklarované certifikáty často neplatí. Testy byly prováděny nejen v terénu, třeba na stavbě, ale i při běžném užívání – voděodolnost.


Zejména jejich extrémní odolnost,. Dezinfikujete si pravidelně svůj mobil včetně pouzdra? Poradíme vám jak na to. ZDE najdete náš návod na bezpečnou dezinfekci telefonu i krytu.


V době nouzového stavu funguje náš e-shop zcela bez omezení, takže můžete objednávat a všechny objednávky budou odesílány okamžitě, jako je u nás zvykem. Nehleďte pouze na počet megapixelů. Důležitá je také stabilizace.


U fotomobilů je běžná optická stabilizace, ostatní mobily spoléhají spíše na softwarovou stabilizaci obrazu. Společnost Aquapac International Limited je světovou jedničkou ve výrobě vodotěsných pouzder pro outdoorové využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky