úterý 26. června 2018

Rohová vana pro dva

Rohová vana pro dva

Materiál akrylát smaltovaná ocel Řadit Filtrovat Doporučujeme. Nechte se hýčkat a užívejte si romantickou koupel v nové rohové vaně. Při doplnění o vanovou zástěnu představuje vana de facto sprchový kout s dostatečným bočním prostorem pro sprchování.


Rohová vana pro dva

Symetrické vany mají stejné délky stran, poskytují tak dostatek prostoru pro dvě osoby. Polysan EOLA Oválná vana. Oválné vany jsou pro tuzemskou koupelnu stále čímsi nezvyklým, plným netušených objevů jak po stránce vzhledové, tak užitné. Horká vana plná bublinek, vířivka, pohoda, relax… speciální vany pro dva jsou stvořené pro odpočinek. Speciální rohová akrylátová vana.


Nezapomenutelné chvíle komfortu a relaxace. Rohová vana pohodlná i pro dva. Milujete dlouhé koupele, ale chtěli byste si je něčím trošku ozvláštnit? Pak jsou masážní vany navrženy přímo pro vás!


Rohová vana pro dva

Z nabídky je možné vybírat vany s airmasáží (nebo-li perličkou), která obohacuje vodu ve vaně malými vzduchovými bublinkami či s hydromasážní. Díky větším rozměrům rohové vany ji lze používat jako vanu pro dva. Levné rohové vany - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Jakou vanu do rohu koupit?


Asymetrickou, když bojuje v malé koupelně s každým centimetrem. Zabírají méně místa než klasické rohové. Nejmenší jsou od 120x1cm. Velké jsou vany pro dva.


Největší výběr a skvělé ceny na FAVI. Pokud se vám do koupelny nevejde rohová vana , zkuste obdelníkovou vanu. Pro každou vanu do koupelny najdete u HORNBACHU vanovou zástěnu. Nevíte si rady Jak zabudovat vanu?


Rádi vám poradíme se vším na téma: Sprchové kouty a vany. Akrylátová rohová vana GENTANA. Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání. Vana Gentiana vám poskytne dost místa pro položení rukou. Navíc rohové vany za trvale nejnižší ceny.


Pohodlí a prostor pro dva. Poskytnou skutečnou oázu odpočinku pro dospělé i děti. Se všemi doplňky se tato rohová. Typické vlastnosti vany nejsou jediným faktorem, který musíte vzít v úvahu při vybavení koupelny.


Zamyslete se nad velikostí vaší koupelny a zvažte se, zda se do ní hodí rohová vana. Potřebujete extra prostor pro dva ? Při výběru vany je nutné přihlížet hlavně k rozměrům koupelny, do které má být vana nainstalována. V menších prostorech a atypických místnostech se tak svého využití dočkají i asymetrické vany a malé vany. Moderní jsou též ergonomicky tvarované vany, jež skýtají komfort v podobě podpory pro bederní páteř.


Hydromasážní vana M-LUX pro dva má velice ef. Vana je prvek zabírající nejvíce místa z vaší koupelny a je tedy třeba věnovat dostatek času správnému výběru. V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky