čtvrtek 28. června 2018

Zavařovací hrnec

Zavařovací hrnec

Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše. Jak vybrat zavařovací hrnec. Zavařovací hrnec je jednoduchým typem kuchyňského zařízení. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou.


Zavařovací hrnec

Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým. Doufáme, že jsme vám pomohli vybrat ideální zavařovací hrnec podle naší recenze a že s ním zavaříte mnoho zeleniny a vytvoříte mnoho kompotů. Doufáme také, že daný model zavařovacího hrnce. Ačkoliv jsou stále oblíbenější moderní elektrické varianty, ani klasika ještě neumřela.


Opravdu je z čeho vybírat. Správný zavařovací hrnec dokáže potraviny zavařit rychle, efektivně a hlavně na dlouhou dobu tak, abyste si své dobroty mohli vychutnávat ještě dlouho po celé kuchařské proceduře. Moderní přístroje ovšem dokáží nejen zavařovat, ale také připravovat omáčky či svařené víno.


Zavařovací hrnec

Elektrické zavařovací hrnce jsou neocenitelnými pomocníky pro milovníky marmelád a džemů. Bohatou úrodu ze zahrádky zpracujete s hrnci na zavařování raz dva. Vyberte si ten pravý na FAVI.


Jen u nás najdete desítky produktů z vašich oblíbených e-shopů na jednom místě. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Samozřejmostí je, že máme zavařovací hrnec skladem a jsme připraveni vám ho doručit v krátkém čase až domů. Pokud preferujete osobní odběr, není problém si zavařovací hrnec vyzvednout osobně na některé z našich prodejen po celé České republice.


Nejběžnější je zavařovací hrnec o objemu litrů, do kterého se vejde klasických 7l sklenic. Výjimkou není ani skladnější varianta o polovičním objemu. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tenhle drobek v nerezovém provedení o objemu litrů dokáže efektivně zpracovávat velké množství kompotů, marmelá dětské výživy a dalších dobrot. Poměrně nemile nás překvapilo, že ve výbavě hrnce absentuje časovač.


Rozhodujete-li se, které provedení hrnce zvolit, na výběr máte buď smaltovaný nebo nerezový zavařovací hrnec. Smaltovaný hrnec je levnější, nicméně nerezový více vydrží a snadněji se. Pomalý hrnec je velmi jednoduché zařízení. Umožňuje vám nastavit to, za jak dlouho se hrnec vypne.


Některé modely se dají nastavit tak, že po vypnutí přejdou do režimu ohřevu. Elektrický zavařovací hrnec je unikátní v tom, že ho můžete nechat pracovat samostatně a to díky možnosti nastavení teploty. Levnější modely mají rozsah – 100°C, dražší – 100°C.


Hrnec je tak vhodný nejen pro zavařování, ale také k dalším účelům. Budete mít mnohem více času na rodinu a na sebe. Obsluha zavařovacího hrnce je velmi jednoduchá. Pozinkovaný zavařovací hrnec s poklicí l je výtečný pomocník při zavařování potravin, do hrnce se vejdou dvě vrstvy sklenic. NEREZ zavařovací automat litrů, BHG 495.


Popis zboží: Nerezový plnoautomatický zavařovací hrnec BIELMEIER BHG495. Hrnec obalený vlnou taky nebyl zrovna esteticky košer. Takže jsme sezónu nějak doklepali na tomto paskvilu a já si vytýčil cíl sestrojit inteligentní zavařovací hrnec s nízkou spotřebou elektřiny. Podle fotografií vidíte, že dobře.


Univerzální zavařovací hrnec - objem l, hygienický smaltovaný - snadno čistitelný. Plynule nastavitelný termostat od - 1°C, plynule nastavitelný časovač od - 1minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky