středa 27. června 2018

Teploměr s pamětí

Teploměr s pamětí

Hagen Exo Terra digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8xcm. EXOTERRA digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8x4cm je digitální samolepící teploměr s integrovanou pamětí pro maximální a minimální teplotu. Snadné použití na hladký povrch. Rychlík digitálních teploměrů s pamětí posledního měření - stačí s. Standardní digitální lékařský teploměr s ohebným hrotem.


Teploměr s pamětí

Bezkontaktní teploměr by měl disponovat také pamětí , která je vhodná pro ukládání naměřených záznamů. Hodí se hlavně k vyhodnocení vývoje teploty. Jednodušší infra teploměry nabídnou paměť na zhruba záznamů, průměr se pohybuje okolo posledních měření, přičemž některé nabídnou i kapacitu ve vyšších desítkách záznamů.


Digitální teploměr a vlhkoměr se sondou na kabelu je kombinovaný měřící přístroj, kterým změříte teplotu a vlhkost. Teplotu lze měřit v místnosti nebo venku. Využívá paměťového tlačítka pro maximální a minimální namřené hodnoty. Zařízení měří relativní vlhkost a teplotu.


Teploměr s pamětí

Obě hodnoty jsou současně zobrazovány na duálním LCD panelu. Zvukovým signálem je potvrzeno každé stisknutí klávesy. Pro sledování podmínek v čistých prostorách, počítačových místnostech, skladovacích prostorech – v podstatě kdekoliv, kde může teplota a relativní vlhkost ovlivnit důležité materiály a testy.


OMRON GentleTemp 5je infračervený ušní teploměr s pamětí posledních měření. Měření teploty provede za pouhou jednu vteřinu. Tento model zvládá zároveň měření teploty v uchu, teploty povrchu i teploty okolí. USB, RS23 Ethernet nebo GSM modem pro další zpracování.


Profesionální teploměr a vlhkoměr TFA 30. Jestliže potřebujete evidovat naměřené hodnoty, nepotřebujete papír ani tužku. Vyřeší to za vás teploměr s pamětí , jenž dokáže pojmout až 1posledních naměřených hodnot. Hlasité upozornění: Jakmile dojde k naměření hodnoty či ať už normální či zvýšené, přístroj vás na tyto skutečnosti upozorní. Možnost postavení (stojánek) nebo zavěšení na.


Zajímá vás jen vnitřní a venkovní teplota? Pořiďte si jednoduchý teploměr v venkovním čidlem. Projděte si nabídku teploměrů s pokročilejšími funkcemi, nebo se podívejte na meteostanice s předpovědí počasí. Essentials teploměr pro měření teploty v místnosti nebo ve skleníku.


V této cenové kategorii pořídíte lepší digitální teploměr s výměnnými bateriemi, interní pamětí pro uchování poslední naměřené hodnoty, podsvícený displej, ale i indikátor stavu baterie. Do 5Kč můžete pořídit i levnější verzi infračerveného teploměru, nejčastěji však pouze pro ušní použití. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Teploměr Cemio Metric 3Smart jsme zvolili v kategorii osobních infračervených teploměrů jako TOP produkt. Zasloužil si to velkým rozmezím měření (teploty těla i prostředí) a rychlostí změření teploty (s).


HTH-04N teploměr s vlhkoměrem a pamětí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vybírejte si Teploměry osobní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky