úterý 26. června 2018

Podlahové vytápění zkušenosti

Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění. Nejnižší provozní náklady, žádná údržba, žádné poruchy, žádný servis. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem.


Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. REÁLNÉ ZKUŠENOSTI - Náklady a používání.

Někomu prostě vyhovuje podlahové topení a někomu radiátory. Když si srovnám z vlastní zkušenosti : podlahové topení a radiátory, tak podlahové topení na plné čáře vede, radiátory těch mínusů mají daleko daleko víc, přesto je neočerňuju (jako to dělají lidi, kteří je mají, na podlahové topení). Máme ho v domě a zkušenosti po zimách dobré. Známí maj asi vaši velikost domu a celkově za topení dávaj 2tis.


My plyn nemáme, čerpadlo u nás nemá význam, záložní zdroj vytápění máme krbovky,kdyby něco,tak proto máme toto. Jinak bych ale volila teplovodní. My jsme vylívali cca 135ma za 45min.

Pokud je elektrické, stačí jen 4cm vrstva. Cenu podlahového vytápění se snažíme přizpůsobit všem příjmovým skupinám v České republice tak, aby si podlahové vytápění mohl dovolit opravdu kdokoli. Od topenářských firem často slyšíte: Každý rodinný dům je jiný, konečnou cenu realizace vytápění proto nelze přesně specifikovat. Máme taky novostavbu, podlahové topení dělá můj taťka a ten nedoporučuje podlahovku do celého domu.


NE do ložnice a dětských pokojů. My ji máme v obýváku,kuchyni,jídelně,chodba,záchokoupelna,garáž. S podlahovým topením měli své zkušenosti ještě před počátkem našeho letopočtu staří Římané či Korejci, kteří vháněli ohřátý vzduch z topeniště do soustavy kanálků pod podlahou. Naše zkušenosti s podlahovým vytápěním. Topení u nás funguje již třetím rokem.


Jsme rádi, že jsme se rozhodli pro podlahové vytápění. Vzhled moderního interiéru není rušen radiátory. Příjemné je rovnoměrné rozložení tepla v prostoru bez chladných zón. Nikde v domě nenajdete ledovou podlahu. Podlahové topení - náklady na vytápění už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. ZDARMA Topheating - specialista na teplovodní podlahové topení a vytápění rodinných domů.

Chci znát názor a zkušenosti s náklady a používáním JEN OD TĚCH, kteří mají ve svém domě hlavní zdroj tepla elektrické podlahové vytápění. Najde se tu někdo takový? Jaké máte zateplení domu, jak velkou podlahovou plochu vytápíte a kolik platíte za el.


Podlahové vytápění se řadí spolu se stěnovým a stropním vytápěním do skupiny velkoplošného vytápění. U velkoplošného vytápění tvoří otopnou plochu obvykle některá ze stěn ohraničujících vytápěný prostor - strop, stěna či podlaha. Mám dotaz na vaši firmu, zda děláte podlahové topení pro podlahy s vyšší zátěží - parkování os. Toto vytápění provozuji již více než rok, funguje perfektně a nemám s ní žádné problémy.


Hlavně, prosím vás, nepostupujte dle postupu, který byl nedávno zveřejněn v nejmenovaném pořadu v nejmenované televizi, kde učinkující ani neřekl, že napájecí vývod musí být chráněn proudovým chráničem a že teplota musí být hlídána čidlem termostatu. Zdravím, zaujal mne Váš názor na Eurosystémy, vidím to totiž podobně, rekonstruujeme RD a chceme podlahové topení, ale nedaří se mi sehnat Mohla bych také poprosit o kontakt na firmu, která Vám podlahovku dělala a cenu a případně zkušenosti. Ještě donedávna bylo podlahové topení spíše luxusem s mnoha kompromisy. Moderní systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE. CZ z něj udělal efektivní, komfortní a dostupný zdroj vytápění.


Už nikdy nepocítíte studenou podlahu. Může sloužit jako jediný zdroj tepla i jako doplněk pro vybrané místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky