čtvrtek 21. června 2018

Regulátor tahu kotle

Termostatický regulátor tahu s konstrukčním vylepšením. Lepší funkce v extrémně prašném prostředí, snadnější demontáž těla z kotle bez nutnosti vypouštět vodu ze systému, odolnost vůči většímu zatížení, odolnost číselné stupnice proti otěru. Při růstu teploty vody regulátor spustí řetěz dolů a přivře klapku, tím sníží množství přiváděného vzduchu.


ZÁRUČNÍ PODMÍNKY pro regulátor tahu. Záruční doba je měsíců od data prodeje regulátoru nebo kotle , pokud byl.

Tyto regulátory řídí práci ventilátoru, podavače a čerpadel. Kvalitní regulátor a dobře nastavené provozní parametry dokážou ušetřit několik desítek procent paliva. Při změnách teploty vody v. Rozsah teploty: - 90°C.


Vhodné pro kotle na tuhá paliva. Nejspolehlivější regulátor tahu kotle na tuhá paliva na českém trhu. Díky bezúdržbovému a automaticky regulovanému přimíchávání přídavného vzduchu jsou sníženy škodlivé emise.


Neodborně nainstalovaným komínovým systémem nebo jeho zastaralým řešením se v komíně ztratí až tepla.

Originální princip jemné regulace tahu permanentního magnetu na klapku regulátoru je předmětem uděleného patentu firmy VERNER. Elektricky ovládaný regulátor tahu pro kotle na tuhá paliva. Umožňuje elektrickým ovládáním snižovat výstupní teplotu z kotle. Tato automatická termostatická zařízení jsou určená pro regulaci teploty vody v kotli.


Umístěno může být na kouřovodu mezi kotlem a komínem, nebo v komínovém tělese pod zaústěním kouřovodu do komína. Installing and configuring the regulator traction on solid fuel boiler. Regulátory tahu v kotlích na pevná paliva. Kč bez DPH Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Miarkowniki to regulatory ciągu w kotłach opalanych paliwem stałym. Te automatyczne urządzenia termostatyczne przeznaczone są do regulacji.


Provozní teplota 30°C-90°C. Jaký typ hořáku automatického kotle upřednostňujete? Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. Viděl jsem totiž příspěvky, kde jsou instalovány regulátory tahu a uživatelé se řídí jen teplotou spalin u kotle nebo výrobcem daným nastavením tlaku na regulátoru bez zpětné kontroly, co se vlastně děje v celé délce komína.

Vámi uvedená kontrola sazí je také možnost, kterou budu kombinovat s výše uvedeným. Reguluje výstupní teplotu pracovní kapaliny ze zdroje na hodnotu nastavenou knoflíkem. Vyrábí se ve velikosti průměru 1mm. ESREKO II regulátor tahu do dvířek 1x 1mm.


Tah mého komínu je tak velký, že když jsou spaliny na 1stupních, je regulátor tahu otevřený na doraz. Kotle na uhlí - dřevo - pelety. Tedy není to tím, že by něco netěsnilo.


A já topím do AKU a spaliny držím na 2stupních. Ovládací panel kotle se standardní regulací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky