úterý 24. května 2016

Automatické kotle dotace

Tento kotel se nabízí ve dvou variantách 14kW a 27kW. Kotel spaluje hnědé a černé uhlí. Hercules Eje moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva zplyňovacím způsobem.


Automatické kotle na kotlíkovou dotací na uhlí a pelety. Výši dotace mohou jednotlivé kraje a obce navýšit až na 1 způsobilých výdajů ⇒ Výše.

Naše firma z Mostu Vám. V této sekci najdete automatické kotle na tuhá paliva. Nejoblíbenější v této kategorii jsou automatické kombinované kotle na uhlí a pelety.


Největší výhodou automatických kotlů je, že udělají veškerou těžkou práci za vás, protože přikládají automaticky. Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc požadavkům náročných uživatelů. Jsou vhodné pro Chytré budovy s téměř nulovou spotřebou energie (nZEB) a vhodné pro inteligentní ukazatel připravenosti budov - (SRI).


Kotle SAS BIOSOLI SAS BIOEFEKT SAS BIOCOMPACT A BIOSPARK jsou automatické kombinované kotle na biomasu se samočinnou dodávkou, které jsou podporovány až do částky až 120.

Jako jediné se vejdou do starých kotelen. Zplyňovací litinový kotel na kusové dřevo Hercules E68. To také díky tomu, že mají komínový výstup nahoru a šíře kotle začínají od m. Unikátní jsou také tím, že některé mají kotlové tělesa pro automatický provoz a pro ruční přikládání.


K jejich nahrazení slouží kotlíkové dotace , které podporují výměnu za nové a ekologičtější kotle. Jedná se o nařízení Evropské komise, které stanovuje požadavky na sezónní. NOVINKY nyní v prodeji ! EKO BIO - kotel na pelety 1 2 kW.


EKO II - kotel na uhlí a pelety 1 2 kW. Na co a jak je možné získat. Technika řezání laserem poskytuje velmi vysokou přesnost řezání výrobků. Pro nabídku kotlů a více informací klikněte na obrázek kotle. Kotlekamna - vše ohledně kotlu, kamen a paliv.


Tenkrát bylo možno dotací podpořit jen kotle na biomasu (především se jednalo o pelety) a jen částkou 95. Teď je možno získat částku až 127. Kč a lze získat dotaci přes 105. Kč i na kotle spalující hnědé uhlí Ořech 2.

Základní součástí unikátní konstrukce kotle EKOEFEKT je speciálně řešený otáčivý rošt. Kotle s válcovým roštem jsou vhodné pro spalování hnědého uhlí zrnitosti ořech 2. Malé množství paliva se postupně gravitací sesouvá ze zásobníku na rošt, na němž dokonale prohoří díky udržování nízké vrstvy. Dotace na kotle ATMOS - KOTLÍKOVÉ DOTACE (kotlíková dotace ) V první vlně bylo vyřízení Kotlíkové dotace velice jednoduché, druhá vlna (výzva) nabízí ještě snazší postup a je tak dosažitelná pro každého. Pojďme si říci jak na to, co vše program nabízí a co vyžaduje.


Možnost získání kotlíkové dotace až do výše ceny kotle. Dotace na kotle Dakon Zpět na aktuality Získejte dotaci na nákup nových pyrolytických kotlů NP Pyro a SP Pyro, které byly certifikovány Státním fondem životního prostředí. Stavebně řemeslné činnosti - elektroinstalace, vodoinstalace, topenářské. Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení.


Hydraulická ztráta kotle činí mbar, zkušební přetlak vody bary.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky