pátek 27. května 2016

Ocelové pláty na kamna

V této kategorii najdete všechny typy a rozměry litinových kamnových plátů, zvaných též kamnové litinové tály, nebo litinové plotny na kamna. Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s. Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně.


Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů.

Nabízíme pláty hladké i žebrované, úzké a široké, s falcem, ale i bez falce, ale také pláty na grilování anebo pláty masivní. Veškeré litinové pláty zasíláme. Vyrobíme rám na Váš zahradní krb, gril, nebo na kachlový případně zděný sporák. Rám na kamna i zahradní sestavy napasujeme na litinové pláty dle Vašeho výběru. Rám je vyroben tak jako dříve z oceli a proto je cenově výhodný.


Rám se používá i často na opravy a rekonstrukce kamen. LITINOVÉ - ne SLITINOVÉ. Litina není nerezová, nerezová může být ocel, z nerezové slitiny lze dělat výkovky.

Nerezové tály neexistují, nelze je nahradit nerezový plechem, protože by se teplem zkroutily. K ošetřování tálů na kamnech. Popis: Prodám staré ocelové pláty na kamna či sporák, stav nálezový - viz foto, poškození je patrné na fotografiích.


KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Grilovací rošt na ryby s dřevěnou rukojetí. Neváhejte se obrátit na naše zkušené a vstřícné pracovníky.


Grafit - Tuhalesk - Havraní stříbro je sypký přípravek na přírodní bázi. Je určený na údržbu litinových ploten pro kuchyňské sporáky a kamna na tuhá paliva. Při objednání 1-ks grafitu a způsob dopravy Českou poštou, zasíláme zboží na dobírku za 1100Kč (cena bude změněna při fakturaci).


Sporáky na tuhá paliva. Teplovodní sporák na pelety s výměníkem KLOVER SMART 1BT. Plně automatický provoz. Ve spolupráci s naším příbramským partnerem, firmou StrikeFace jsme se rozhodli na střelnici Vražkov otestovat odolnost ocelových plátů vyráběných výše zmíněnou firmou. Prodám horkovzdušná teplovzdušná dílenská kamna vybavená ventilátorem o výkonu 70w , pec je vyvložkován 5cm silnými šamotovými pláty.


Pec má velký výkon průduchy jsou až žhavé podle toho jak silně topíte. Vzduch hnaný ventilátorem je cítit na m. Je vhodný do dílen garáží atd.

K peci můžu dodat i ho. Litinový plát na kamna , klasický plát jako náhradní díl pro Váš kachlový sporák na chaloupce v různých délkách naleznete právě v této kategorii. V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Litinové pláty 6xaž 6xpalců jsou opatřeny vystužu. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby.


Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Na trhu najdeme také sporáky s dvojím roštem v topeništi. Ten umožňuje v teplých dnech topit na horním roštu, takže plameny jsou blíž k plátům plotny, které se rychle rozpálí, ale kamna se zahřejí méně.


Když přijdou chladné dny, topíme na spodním roštu a rozpálíme celá kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky