pondělí 30. května 2016

Spiro potrubí 125

Spiro potrubí 125

Naše firma působí ve svém oboru již bezmála let. Zabýváme se výrobou, prodejem a kompletní dodávkou vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, prodejní plochy, restaurace, nemocnice a samozřejmě také pro běžné domácnosti, kde pomáháme vytvářet zdravé a komfortní prostředí pro život. Vzduchotechnické potrubí je jedním z nezbytných komponentů jakéhokoli systému rozvodu vzduchu.


Velmi často používanou variantou je SPIRO potrubí vyráběné z pevného stáčeného pozinkovaného plechu. V naší nabídce flexibilního potrubí naleznete hadice od renomovaných evropských a světových výrobců. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Spirálně vinutá roura SPIRO , která je vyrobena z pozinkovaného plechu. Je určena pro rozvody vzduchu. Spojovat potrubí lze pomocí vsuvky. Spoj je možné zajistit samořeznými šrouby.


Spiro potrubí 125

Zavěšení se provádí pomocí kovových objímek. Standardní výrobní délka 3m. Spiro potrubí je také určeno pro odtah kouře a prachu, barva VZT potrubí je přírodní pozink. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím soub.


Nátrubkový konec k zaslepení trub Spiro Kč s D. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Custom solutions can be. Pro spojení dvou trub se používá spojka vnitřní a pro spojení dvou tvarovek se používá spojka vnější.


Vhodné pro odtahy kouře a prachu, silně mechanicky odolné, ba. Nabídka je roztříděná (pozink, ohebné, plastové) a můžete se, kliknutím výše na jednotlivé podkategorie, dostat na specifické produkty. Nově jsme pro Vás také inovovali. PVC hadice a mnohé další.


Falcované potrubí ( spiro roura) vyrobené z pozinkovaného plechu pro mechanická větrací a klimatická vedení. Kruhové spiro potrubí určené pro montáž vzduchotechniky. Select your country × Ceny s DPH b. Kovový úchyt s gumou pro SPIRO potrubí průměru 1mm k uchycení větracího a ventilačního SPIRO potrubí nebo vzduchovodu pod stropem. Pomáhá tlumit otřesy a snižuje hlučnost.


Spiro potrubí 125

SDV 1Plastová krytka do spiro potrubí , modrá: 09. Tvarovky běžných rozměrů máme skladem na prodejně. Na zákázku vyrábíme díly nestandartních velikostí.


DPD lze poslat potrubí o maximální délce m! Při větší délce potrubí je cena dopravy řešena individuálně, na základě telefonické domluvy. Válcované trubky kruhového průřezu z pozinkované oceli ve standardních délkách m. Ahoj, v projektu mam pouzite spiro potrubi o prumeru 1a 1mm a chtel bych. Pozor: potrubí je vyráběno lokálními výrobci, proto jsou možné drobné odchylky ve.


Spiro potrubí 125

Komponenty spiro potrubí Počet produktů: 69. Pro delší vedení se třímetrové. Použití Spiro trubek zaručuje jednoduchou montáž (Lego pro dospělé) které se zafixuje šrouby nebo nýty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky