pondělí 30. května 2016

Prodám ebenové dřevo

Ebenové dřevo roste pomalu a stromy jsou spíše malé (typicky kolem 4-metrů, jen velmi zřídka jsou vyšší než metrů), proto se stalo během několika století těžby kriticky ohrožené a mnohé druhy byly zahrnuty do úmluvy CITES. Jeho cena výrazně stoupla a je dnes předmětem černého trhu. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů palivové dřevo. Zachovalé jídelní židle ze 60-tých v bruselském stylu EXPO58.


Konstrukce zidlí - masivní bukové dřevo , sedák a opěrák vrstvená, lisovaná ohýbaná překližka, sedák čalouněný.

Vše řezané na mobilním katru. V nabídce naší společnosti naleznete exotické řezivo, které pochází z Afriky, Ameriky a Asie. Kontejnerová doprava, nebo možnost vlastní dopravy. Tento webový portál a objednávkový systém provozuje společnost Pavel Celý s. Vycentrovaný, nádherně hladký cho holý! Eben patří mezi tropická tvrdá dřeva vyskytující se především ve střední a západní Africe.


Pevnost tohoto dřeva je mimořádně vysoká a je odolný vůči otřesům.

Ebenové dřevo je vzhledem k tvrdosti obtížnější na opracování, otvory pro hřebíky je třeba vyvrtat, avšak velmi dobře se leští. Dohodou , Brno Vázička ebenové dřevo zdobené zlatem. Prodám nové střešní latě. Ideální při uzení masa, ryb, sýrů atd. Otakar Ševčík, Zdeněk Spurný – fa.


Oblíbený outdoorovými nadšenci stejně jako lovci a rybáři, původně vyvinutý pro cross-country lyžování. Nůž se používá také jako prvotřídní pracovní dýka určená pro jemné tesař. Stáří cca let, výška cca 15m, průměr kmene cca 50cm.


Kácení a odvoz si zajišťuje případný zájemce. Přístup po asfaltové komunikaci. Zdravím, prodám zřídka používaný batoh od firmy Tasmanian Tiger. Nabídky pouze e-mailem.


Nenese známky používání. Už bez záruky, přes rok mi leží ve skříni. Nic nechybí a nic se nepáře - bez poškození.

Nebo osobní odběr Mělník. Dřevo je proschlé a místo odběru je Křivoklátsko. Součástí je samozřejmě smyčec z brazilského dřeva a černý obal. Luxusní provedení i zvuk. Kombinace dřeva, kovu a jehněčí kůže.


Nejvyšší model v celé historii firmy. Prakticky nepoužité, nahráno pouze osm hodin. Příkon 22 druhy rychlosti, točná délka asi 60cm. Dobrý den, prodám soustruh na dřevo , napájení 4V, otáčky vpře vza možnost volby rychlostí - stupně.


Zboží je možno vidět v Holešově. Inzeráty mažu ihned po prodeji. Motor třífázový 75kw. Funkční, možno odzkoušet. Možno poslat poštou na dobírku.


Výška na osu 24cm, točná délka 42cm. Průměr stromu je m, výška cca m. Výhodou je zajištění vlastního odvozu. V případě zájmu je možná prohlídka na místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky