středa 25. května 2016

Rýžovar heuréka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrický vařič rýže nebo je také nazýván rýžovar je nepostradatelný pomocníkem ve vaší kuchyni. Vy se tak budete moci věnovat příjemnějším věcem, než je pobíhání kolem plotny.


Do nádoby o objemu l se vejde až 4g rýže, takže perfektně obslouží i čtyřčlennou rodinu. Rýžovar nejenom, že rýži uvaří. Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně. Skleněná, silikonová nebo plastová nádoba, do které vložíte rýži a vodu v odpovídající dávce a uložíte do mikrovlnné trouby na správný čas. Typickým výrobcem takového kuchyňského vybavení je společnost Tupperware.


Ryzovar - Vyhledávání na Heureka. Je vhodný pro přípravu všech druhů rýže. Tento hrnec na vaření rýže má plně automatický provoz, funkci udr. Rice cooker ryzovar - Vyhledávání na Heureka.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Multifunkční rýžovar nejen, že uvaří rýži až pro šest osob a uchová ji teplou po dobu dvou hodin. V balení navíc obsahuje parní koš, který umožní přípravu dalších pokrmů. Vigan RV1LX - Vyhľadávanie na Heureka. Ryžovar sencor - Vyhľadávanie na Heureka.


Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně. Každý rýžovar má svá pro i proti, ale oproti klasickému způsobu přípravy rýže má tu výhodu, že se v něm nic nepřipálí. Tento praktický spotřebič je vynikající pomůckou do každé domácnosti, kde žijí milovníci rýže. Steba RK - Vyhľadávanie na Heureka. Spolupracuje s portálem Heureka.


Neručíme za případné škody způsobené výběrem produktu. Jakmile v něm jednou uvaříte rýži, nedáte ho z ruky. Tento šikovný pomocník do kuchyně si poradí se všemi druhy rýže, která je ve výsledku nadýchaná, voňavá a sypká.


Nyní se pojďme podívat na to, jak správně vybrat ten nejlepší rýžovar podle několika nejdůležitějších parametrů. Takže se může jednoduše stát, že se přestanete v této široké nabídce. Vybírejte si Kuchyňské spotřebiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. AEG rýžovar od 2€ - Heureka.


Inteligentní rýžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice Cooker EU. Hrnec vyrobený ze šedé litiny obstará rovnoměrné vaření rýže. Vybírejte si Pečící pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jedinečný zájazd po krajinách Európy.


Zdieľajte: K obľúbenýPre uloženie zľavy sa prihláste. Akční nabídka od Heureka. Náhodou jsem někde narazil na recept na vaření rýže v papiňáku a od té doby už rýžovar nehledám. Lidlu, čili Silvercrest. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až hodin. Tělo hrnce je z nerezové oceli.


Nezávislý nákupní portál Heureka. Po celý uplynulý rok jsme pro vás sledovali chování nakupujících na internetu. Dle počtu vyhledávání, oblíbenosti a zájmu spotřebitelů jsme vybrali nejpopulárnější výrobky v hlavních kategoriích a vždy jeden Top produkt ve 470. Dopbrý den,od syna jsem k vánocům dostala rýžovar.


Bohužel syn tomu vůbec nerozumí takže mi objednal malinký. Jsem zvědavá zda se domluvím. Vybírejte si Tlakové hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky