čtvrtek 26. května 2016

Bublifuk pistole

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento bublifuk zaručeně zabaví děti všech věkových kategorií. Zapomeňte na náročné foukání, pistolku stačí ponořit do bublifuku, který je součástí balení.


V naší nabídce naleznete nejen dokonalý bublifuk , se kterým lehce vykouzlíte několikametrové bubliny, ale také nejrůznější nástroje na tvoření nekonečně dlouhých bublin – takzvané šňůrky. Některá provedení zaujmou spíše holky, zatímco jiná kluky. Na své si ale přijde každý.

Chcete-li proto doma či na zahradě zabavit malé děti, pořiďte jim bublifuk. Automatický bublifuk hasiči, dinosaurus, Nemo, nebo delfín. Hodnocení produktu:. Díky tomu, že nádržka s nápní je našroubovaná přímo na pistoli se již žádná náplň nevy. Hračky pro kluky, hračky pro holky – vše skladem!


Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek. Zmačknutím spouště spustíte proud stovky malých bublinek.

Součástí balení jsou bublifukové náplně (x ml). Různé barvy (zelená a hnědá). Mýdlová bublinová pistole je fantastická zábava pro všechny, malé i velké, pro všechny, kteří rádi foukají barevné bubliny. Hračka po zapnutí bliká barevnými světly, které umocňují zábavu našich dětí, zejména ve tmě. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Originální bublifuk , který ocení nejen děti. Klasické bublifuky už váš omrzely? Není potřeba zdlouhavého foukání bublin.


O to více legrace si s ním děti užijí. Kromě pistole je součástí balení také bublifuk. Oblíbenou hračkou všech kluků je pistole. Tato je velmi bezpečná, střelivem jsou totiž bubliny.


Balení obsahuje: 1x pistoli, 1x bublifuk 62ml, 1x miska na bublifuk. Obsahuje malé části, nevhodné pro děti do let. Určitě nekupujte dětem bublifuk na baterky - třeba ve tvaru pistolky či zvířátka.


Velmi brzy přestanou fungovat, směsí se zanesou kontakty spínače a drahou hračku můžete vyhodit. Daleko lepší jsou mechanické varianty, například 2v- bublifuk , který slouží i jako vodní pistole.

Pro menší děti, které směs dříve. Pistole bublifuk plast 15x15cm na setrvačník. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Bublifuky na baterie, pistole.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky