úterý 24. května 2016

Slzný plyn vs pepřový sprej

Možná se ptáte, jak pepřový sprej funguje a zda je vůbec legální něco takového používat. Pepřový sprej je extraktem kajenského pepře, který se vstřikuje do oblasti očí. Pepřový či slzný sprej lze velmi rychle a jednoduše použít jednou rukou. Pepřové spreje i slzné spreje patří mezi nejúčinější prvky nutné sebeobrany.


Stejně jako předchozí dva má odlamovací pojistku. Na trhu jsou také pepřové spreje v podobě psacího pera, rtěnky nebo obranné spreje kombinované se svítilnou.

Zdánlivě neškodný slzný plyn či pepřový sprej může zasaženým lidem způsobit vážnou zdravotní újmu nebo i smrt. Vědci volají po důkladnější regulaci jejich používání. Doporučuju ti rozhodně pěnový pepřový. A co se týká tekuté střely, tak se nedomnívám, že rozklepaná a vystresovaná slečna dokáže správně zamířit, trefit a potom se ještě pohybovat tak, aby si udržela distanc protože útočník se stejně nezastaví. Tento sprej je tedy vhodnější pro blízký kontakt, nejlépe na dosah ruky, kdy zasažení útočníka je jistota.


Tento malý, avšak velmi účinný pepřový sprej , je účinný prostředek k sebeobraně, protože je bezkontaktní a dá se použít i na velkou vzdálenost a vy tudíž nemusíte být vůbec ve fyzickém kontaktu s útočníkem. Slzný sprej KO Defenol ml. Můžete je využít v různých nepříjemných situacích.

Pronásledoval vás někdo cestou ať už z práce či cestou domů? Byli jste obětí okradení? Nebo máte pouze strach z případných agresorů či deviantů?


Tento prostředek vám jistě pomůže při sebeobraně. Ochranné spreje neslouží. Mnoho lidí se nás ptá jestli jsou pepřové spreje také na psy či ostatní agresivní zvířata. Prakticky každý pepřový sprej je účinný na zvířata, ve většině případech jsou psy citlivější na pepřák než lidé.


Paralyzér a pepřový sprej : výhody a nevýhody Doufáme, že námi připravená infografika rozptýlí všechny pochybnosti ohledně pepřového spreje a paralyzérů. Pokud si nevíte rady s výběrem pepřového spreje, přijďte se s námi poradit do kamenné prodejny nebo si přečtěte test obranných sprejů , který jsme pro vás připravili. Shromáždili jsme nejdůležitější vlastnosti obou typů zařízení a představili je v čitelné grafické formě - vše pro to, abychom vám usnadnili výběr nástroje k sebeobraně.


Důležitá je i velikost. Pro profesní účely se například hodí větší sprej , který déle vydrží. Na běhání, nebo na klíče je vhodný naopak sprej malý. Když sprej dostaneme, měli bychom si ho zkusit používat, abychom v případě nouze věděli, jak co funguje a jak se kapalina při stisknutí chová. K sprejom si môžete dokúpiť aj puzdro, ktoré sa dá pripevniť na opasok, aby ste mali obranný sprej stále poruke.


Obranné spreje proti zveri. V prípade, že často chodíte do prírody neoceniteľným pomocníkom sa stane obranný sprej proti zveri.

Dle složení může útočníkovi způsobit dočasné oslepnutí, pocit dušení nebo silný kašel v důsledku podráždění sliznic. Nevýhodou slzných plynů je skutečnost, že nemusí být účinné vůči osobám pod vlivem drog či osobám se sníženým prahem bolesti. Dovede k pláči každého protivníka. Kromě běžných slzáků nabízíme i obranné spreje proti psům. Vyvolávají zvuk ve výšce 1dB, který zvíře paralyzuje.


Najdete zde správnou variantu k otázce z křížovky a to SLZNÝ PLYN VE SPREJI ? To a více informací najdete v tomto křížovkářském slovníku. Obvykle má pepřový sprej podobu aerosolového rozprašovače s výstřikem ve formě proudu, mlhy, pěny nebo gelu. Pouzdro je vyrobeno z odolného nylonu. Opaskový průvlek osazený na pouzdru je dvojitý.


Budete informováni o novinkách, akcích, slevách a aktualizaci softwaru v Spy Shopu. Souhlasím s obchodními podmínkami Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů a zasíláním na e-mail informací o novinkách, akcích, slevách a aktualizaci softwaru, dle Zákona o ochraně osobních údajů č. Mnoho lidí používá Palice a pepřový sprej zaměnitelně, ale oni jsou vlastně dva různé výrobky, které poskytují výrazně odlišné výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky